Akiram | Dátum: Csütörtök, 2011-09-08, 16:49 | Üzenet # 1 · Megosztás: |
Csoport: Barátok
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
|
Megszülettem, hogy itt legyek veled. A Te és az én eredetem: EGY. Nézz rám, és jöjj velem, gyere, bízz bennem és kövess! Nézz rám a szemeddel, érezz a szíveddel. Hallgass a hangra, figyelj a szóra. De, ne ítélkezz, ne elemezz! Ne vágyakozz, ne álmodozz! Csak figyelj csendesen, csak hagyd, hogy MOST legyen. ….. hagyd, hogy MOST legyen……. Megérkeztünk kedvesem. Ez az otthonunk, ez az Eredet, Itt van a béke, a szeretet. Azért születtem, hogy ide elvezesselek, Hogy ezt az utat megmutassam Neked. A múlt az elmúlt, már csak emlék. A jövő majd csak lesz, - gondolat az még. A MOST az a valóság, az a tiéd, De, vigyázz! - mindig elrángat innen az elméd! Nézz rám a szemeddel, érezz a szíveddel. Hallgass a hangra, figyelj a szóra. De, ne ítélkezz, ne elemezz. Ne vágyakozz, ne álmodozz! Csak figyelj csendesen, …. csak hagyd, hogy MOST legyen …. Ez az otthonunk, ez az Eredet. Innen indultunk el kedvesem. Itt egy vagy az Örök Létezővel, A mindig benned élővel. Hagyd, hogy MOST legyen, Csak itt találod meg Őt, kedvesem.
Mandala született/2011.09.06.
Egy Mandalát választottam ki a vershez:
Az üzenetet módosította Akiram - Csütörtök, 2011-09-08, 16:52 |
|
| |
Kristály | Dátum: Csütörtök, 2011-09-08, 18:26 | Üzenet # 2 · Megosztás: |
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
Helyzet: Offline
|
Ez a vers azért különleges mert ez a Te felsőbb éned, a szellemed üzenete amit leírtál. A szellemünk egy egyszerű tiszta szeretet csak a szeretetet ismeri. Egy kislány egy gyerek ő csak játszani és szeretni tud. Egy édes szabad pillangó aki kibújik a bábból.
Amikor szellemünket felébresztjük elkezdjük az érzelmeket lecsatornázni. Általában azt érezzük, hogy írnunk kell. Az üzenet folyamatosan érkezik és csak csodálkozunk, hogy milyen könnyen milyen gyorsan írjuk a verset vagy az érzelmeket ami szinte árad belőlünk. Kijöttél a fejedből és bementél a szívedbe.
Szellemed üzent neked és a mandala amit csatoltál hozzá azt jelzi, hogy ezekben a színekben lát téged arany és bíbor színekben.
|
|
| |