Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Magunkról » Minden, ami eszedbe jut » Saját élményem (Megtörtént)
Saját élményem
TopyDátum: Csütörtök, 2010-11-04, 19:01 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 1
Helyzet: Offline
Üdvözlet mindenkinek!
Két dolog történt meg velem amit szeretnék leírni.Lehet hogy nem idevaló téma de mai napig gondolkodom rajta.6 éves voltam általános iskolás.Írás gyakorlás volt a feladat margón belül.Írni tanultuk a betűket.És eljutottunk az Ó betűig.Még itt van a fülemben a tanárnő hangja ahogy mondja"Szép kerek Ó betűt írjatok" Előttem van a pad a ceruza minden.Aztán jött egy fájdalom a fejemen.A bal felén de olyan volt mintha egy kést vágtak volna bele vagy egy tűt.Ez tartott egy két másodpercig nem tovább.Aztán ránéztem a lapra és ott volt egy teljes szabályos kör margón kívül mintha körzővel húzták volna.Olyan volt mintha magamat látnám kívülről de csak addig amíg leírtam az Ó betűt.
A másik úgy 32 éves korom tájékán történt.Az időben hagyott el a volt feleségem és elvitte a fiunkat 3éves volt külföldre.Elég meg voltam" zuhanva" mindenhogyan.Ezt most nem részletezném.Egy ismerősőmmel voltam Pécsen a lányánál.A veje abból élt hogy a Pécsi szeméttelepen guberált.Sokaknak hihetetlen de talált egy aranyláncot egy régi kihajthatós medállal.Nem tudom miért adta oda de szerintem megsajnált vagy másért nem tudom.A medálban volt egy fénykép egy kisgyerekről.Amikor haza mentünk felvettem a nyakláncot hogy majd a fiam képét belerakom.Nagyon nehéz időszak volt ez.Egyedül voltam a lakásban amiben előtte együtt voltunk.Valahogy a tévé mellett elaludtam.Álmodtam egy fehér székről és hogy felkapcsolják a villanyt és behozzák a fiamat.Felébredtem vagy felugrottam nem emlékszem rá.Arra viszont igen hogy a nyaklánc forró volt és hogy a fejem körül éreztem egy szorítást mintha sokáig van rajtam egy baseball sapla és érzem a helyét.
Azt szeretném tudni hogy miért volt ez így.Ha tud valaki magyarázatot vagy van véleménye nagyon érdekelne.
 
EviaDátum: Csütörtök, 2010-11-04, 22:03 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Kedves Topy
Két teljesen különböző élményedet mesélted el. A közös bennük talán annyi, hogy mindkettő megmagyarázhatatlan fizikai válaszokkal. Az első egy testen kívüli élmény volt, talán egy hirtelen szívleállás, ami nagyon rövid ideig tartott és arra az időre elhagytad a testedet. Ez hasonló a klinikai halálhoz, de valójában nem az, mert csak egy ezredmásodpercig tartott és nem jutottál "át". (Az időt ott másképpen érzékeljük, tehát én biztos vagyok benne, hogy az a két másodperc sokkal kevesebb volt)

A másik élményedről nem tudok mit mondani, mert ahhoz kellene tudni bizonyos részleteket. Amikor félig álom, félig éber állapotban vagyunk, általában érzékeljük az "asztrál" síkot, azaz egy olyan valóságot, ami nem a mi 3D világunkhoz tartozik. Sokkal érzékenyebbek vagyunk ebben az állapotban és sokkal erősebben vagyunk képesek "teremteni", mint normál éber szinten. (Ha ismered az agykontrollt, akkor a théta szinthez próbáld hasonlítani. De nem teljesen az, mert itt tudatosabbak vagyunk)

Valóban különös, hogy az érzéseiddel és a vágyaiddal felforrósítottad a fémet. A valóságban még nem találkoztam ehhez hasonlóval. Ezek az érzések lehetnek olyan erősek is, hogy a másik fél megérzi, esetleg hasonlókat él át ő is. Az is lehet, hogy akkor, abban a pillanatban rólad álmodott vagy erősen rád gondolt. Mindenképpen valami erős érzelem járta át akkor őt.

Ha tudnám, hogy a fiadnak vannak olyan emlékei rólad, ahol baseball sapkát hordtál, vagy valami hasonló, akkor mondhatnám azt is akár, hogy te fizikailag visszaérzékelted a fiadat.

Elmondtam amit tudtam. De magyarázatot? A választ nálad jobban úgysem tudja senki. (Itt a második élményedre gondolok) Szívesen venném, ha leírnád, hogy te hogyan magyarázod a történteket. Ha nem sikerül, lefekvés előtt koncentrálj arra, hogy álmodban megkapod a választ. Mondd el magadban többször is: "Álmomban választ kapok a kérdésemre. Emlékezni fogok az álmomra..." És persze tedd fel konkrétan a kérdést is magadban.


Neked hoztam...
 
TopyDátum: Péntek, 2010-11-05, 19:07 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 1
Helyzet: Offline
Kedves Evia!
Köszönöm a válaszodat.Igen nekem kell(ene)tudnom a választ.Valahol tudom is már a második élményem.Az elsőre tőled kaptam meg a választ érzéseim szerint.Azt még nem mondtam vagyis sok mindent nem mondtam még magamról.Hogy balkezes vagyok és gyerek korom óta rajzolok.De ennek nem örült mindenki.Erőltették a jobb kezességet én pedig nem hagytam, tudtam át állni.
Utána kell olvassak amiket írtál nekem agykontroll théta szint.A fiamról két és fél éves volt mikor elvitte az anyja Horvátországba.Nem emlékezhet baseball sapkára mert nem hordtam soha.Nem a stílusom.De igazad lehet vagyis van hogy rám gondolhatott.Most már elengedi az anyja 17 éves lesz lassan.12 évet vártam rá.
Köszönöm a válaszodat!
 
EviaDátum: Vasárnap, 2010-11-07, 13:58 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
A halálközeli élményt akkor éljük meg, amikor halálközelbe kerülünk. Nem az agy küldi. Annak, hogy halálközelbe kerültél, inkább biológiai magyarázata van. Talán az agy oxigénellátásával volt a gond.

Ha pedig halálközelbe kerülünk, azaz egy pillanatra beáll a klinikai halál, akkor már testen kívül vagyunk, és ott már nem az agy, hanem a "lélek" élményeit éljük meg.

-

A fejtetőn szorító érzésről nem teljesen azonos a véleményem Gabyellával, én inkább szkeptikus vagyok. Éppen erre írtam neked azt, hogy kérj egy álmot, mert sem én, sem Gabyella nem tudjuk nálad jobban a választ. Ez a te válaszod, és benned van, a te magasabb tudatodban (avagy a tudatalattid alatt).

Személyes véleményem az, hogy az angyaloknak nevezett "energiák" vagy "létezők" is megtalálhatók bennünk, a tudatunk legmélyebb rétegei alatt. Álommal ezek a "létezők" előhívhatók. Ha a te "létezőidet" angyaloknak nevezed, álmodhatsz az angyalaiddal is, csak fel kell ismerni őket. Mert az álomképeket már valóban a fizikai agy alakítja befogadhatóvá a szellemi "asztrál" képekből. Az asztrál képek a mi fizikai adottságainkkal önmagukban nem értelmezhetők.

Minél mélyebben hatolsz önmagadba, annál közelebb kerülsz "Istenhez", de ezt az "Isten-érzést" a szeretet megélésének is elképzelheted. - Már ez egy kicsit talán sok, de talán így tudom mégis legjobban elmagyarázni. Próbáld ki, haladj egyre mélyebben magadban és meglátod, hogy nem beszűkülést, hanem valami kinyílást fogsz érezni. Nyílik egy Univerzum. A befelé haladással egyre közelebb kerülsz hozzá, és az egyre inkább objektívvá válik. Amikor én mélyen önmagamba hatolok, ugyanahhoz az objektív Univerzumhoz közelítek, mint te. Talán emlékszel, amikor Jézust kérdezték, hogy hol van az Isten országa, azt válaszolta: "Isten országa bennetek van" Nem nagyon értették az emberek, sok keresztény még most sem érti, hogy ennek pontosan ez a lényege: ne kívül keresd, mert nem ott van. Isten, az angyalok, a Mennyország és minden egy olyan helyen van, amit saját belsőd legmélyén tudsz megtalálni. És ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy képzelődés az egész vagy mese. Létezik, és igenis valóság. Csak nem fizikai és nem űrhajóval lehet oda eljutni.


Neked hoztam...
 
TopyDátum: Vasárnap, 2010-11-07, 17:48 | Üzenet # 5 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 1
Helyzet: Offline
Nagyon érdekes amit írtál.Sokszor voltam úgy életemben hogy azt éreztem vitatkoznak rajtam nem tudom kik mik de az biztos hogy éreztem.És ha nagyon magam alatt voltam akkor a nehéz levegővétel után mindig olyan volt mintha tisztán látnám magam körül a történéseket.Magamat láttam egy kicsit kivülről és egy fajta lebegés szerű dolgot.Egyszer voltam egy Reiki gyógyításon.Kiküldtek persze finoman mert nem tudott kontcentrálni miattam.Nem tartom magam különlegesnek mégis annak tartanak.Nagyon érdekel amit írtok és köszönöm hogy válaszoltok nekem!Ja!Egy kérdés próbáltam feltölteni egy fajta zenét a zeneszobába.De nem tudtam!Feltölthetek én is?A Címe .Buddha Sacret A Sacret Spirit nevű előadó egy albuma.Indián zenét játszanak de ez az album ahogy írja a buddhizmushoz kapcsolódik.
 
Fórum » Magunkról » Minden, ami eszedbe jut » Saját élményem (Megtörtént)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024