Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Magunkról » Minden, ami eszedbe jut » Istenről (Milyennek képzeljük Istent?)
Istenről
EviaDátum: Péntek, 2011-07-29, 17:02 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Szeretnék megosztani veletek egy gondolatot, amit a Szkeptikus Társaság fórumán írtam le. Az volt a kérdésem, hogy ki milyennek gondolja Istent. Az ateistáktól kristálytiszta nemleges válaszokat kaptam, azaz semmilyennek mert nincs. A vallásosak még nem válaszoltak.

Itt, ebben a fórumban szeretném ugyanezt a kérdést feltenni:
"Milyennek képzeled Istent?"


Erre a kérdésre nekem is válaszolnom kellett, itt most megosztom veletek az én saját válaszomat a kérdésre (Ez a nekik írt hozzászólásom szövege):

Megígértem, hogy leírom én is, milyennek képzelem Istent. Hogy hogyan "kell" keresni, arra nem tudok receptet adni. Amúgy is, mindenkinek egyedi, saját útja van, amit végig kell járnia. Neki és nem másnak. Ha az én utamról beszélek, az rólam szól és nem illeszthető más ember "érzésvilágába". Az én utamban vannak olyan tapasztalások is, amelyek nem fizikaiak. A nem fizikai tapasztalások pedig nem illeszthetők sablonba, mert egyediek. A nem fizikai tapasztalásokra nincsenek általános definíciók, csak megközelítési módok. De ez nem ugyanaz. Ha a saját utamról beszélek, azt te a saját tapasztalataid, saját értelmezésed szerint fogod elképzelni (a te utad szerint). És ez fordítva is igaz. Azt mondom: próbállak megérteni téged, de soha nem fogom azt érteni, amit te, csak lefordítom a saját nyelvemre azt, ami a te értésed. Én nem te vagyok.

Istenről mindenkinek van elképzelése. A materialista a tapasztalt világtól nem képes - nem akar - elrugaszkodni. De ha Istenről beszélünk, képtelenek vagyunk egymást érteni, ha valamelyikünk nem képes a saját tapasztalásain túli valóság feltételezésére. Ez nem csak a materialistára vonatkozik, hanem rám is, mert abban a pillanatban, ahogy megpróbálom feltételezni azt a valóságot, ami a materialistáé, azaz amiben nincs semmi fizikain túli, már nincsenek érveim. Ott nincs szellemi világ, ott az érzés pusztán biológiai folyamat, így a szeretet vagy a félelem is.

Egy keresztény hívő olyannak tartja az Istenét, amilyennek azt a vallása megköveteli tőle. Még a saját belső érzéseit, véleményét is visszafojtja, nem engedi felszínre jutni sok logikus következtetéssel együtt. Tőle sem várhatom el azt, hogy megpróbáljon feltételezni egy olyan valóságot, amelyről beszélek. A saját út lehetőségét tagadja, ezzel együtt minden olyan Istenről szóló eszmét vagy gondolatot, ami nem a vallásának a része. * Nem akar dönteni, nehogy hibázzon. Inkább elfogadja azt, amiről mások azt mondják, hogy így van és kész. "A saját út lehetőségét tagadja" azaz elutasítja a szabad akaratot. Hiába ül valaki egész nap a szobájában és próbálja betartani a vallásának a törvényeit megállás nélkül, ezzel nem válik jobbá. Nem Istennek kell döntenie, hanem neki. Nem háríthatja át a felelősséget Istenre. **
És ebben a fórumban (Szkeptikus Fórum) úgy tapasztaltam, hogy az "erősen" vallásos ember - szemben az ateistával - elutasítása teljesen merev és nem megérteni akarja amit mondok, hanem bizonyítani azt, hogy miért gondolkodom hibásan.

Szóval úgy gondolom, hogy a fentiek alapján nem sok értelme lenne annak, hogy a "lételméletemről" beszéljek. Amúgy is, ez egy elmélet. Képlékeny, változó. A saját fejlődésemmel együtt finomodnak, tisztulnak ki a részei.

"Az én istenem bennem van. Minél inkább befelé tekintek, annál közelebb kerülök hozzá. Nem a fizikai léthez tartozik, hanem a lélekhez."

Ehhez az egyik hozzászólás ez volt:
Quote
Szerintem nem benned van, hanem a része vagy!
"Minél inkább befelé tekintek, annál közelebb kerülök hozzá." Az a felsőbb éned!
Ez a megjegyzés, amelynek a célja a gondolataim helyre rakása és kijavítása, valójában nem ellentétes azzal, amit közölni akartam. Igen, így van. "Isten bennünk van". A részei vagyunk, ő pedig a mi részünk. És valóban a felsőbb énünkhöz lehet hasonlítani Istent. Persze nem olyan ostobán kell elképzelni a dolgokat, hogy van egy alsóbb szintünk meg egy felsőbb szintünk. Különböző szintjeink vannak és nem mindegyikhez vagyunk képesek eljutni. A legeslegfelső szinten lehet elképzelni az egységet, az "egyet", az "istenit" és magát Istent is. Az "Egy vagyok vele" kifejezést elrugaszkodott ezoterikusok néha úgy értelmezik, hogy "Isten vagyok". De ez a kifejezés pontatlan és nagyon erősen félreértelmezhető. Része vagyok és ő az én részem...

Nem tudom, milyen Isten. Elképzelem, mert az ember mindig mindent elképzel valahogyan. Abban biztos vagyok, hogy az eszközeink túl kevesek ahhoz, hogy bármiféle konkrétumot mondhassunk róla. Csak hasonlatokat mondunk: "Szeretet", "Energia", "Egység", "Minden". Az biztos, hogy minden, amit az ember képzel róla, feltételezés, ami az objektív igazság része is lehet. Az egészben a kulcsszó: "Nem tudom".

Véleményem szerint:
Aki pedig azt mondja, jól ismeri és érti Isten fogalmát, az öntelt és buta. Mert bár tudja, hogy Isten egy olyan világ része, amelynek megértéséhez túl szűk az emberi elme, nem képes ezt elismerni.

* -tól **-ig későbbi beszélgetés alapján módosítva.


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Szombat, 2011-09-03, 11:09 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
ISTEN= Egységes Intelligens Energia!
Részei vagyunk mert a Szent írás szerint " Isten saját képmására alkotta az Embert"!(ezt nem fizikai értelemben kell venni!) Képesek vagyunk mindenre /teremteni,gyógyítani,pusztítani,Stb.stb./
Istenhez eljutni,megismerni, a Szentírás szerint; Imát kell tenni az üdvösségért; "Jézus Krisztus a Megváltóm és Uram"! Hittel hangosan ki kell mondani;Jézus az én Uram. Jézus az én Megváltóm. Jézus az én Gyógyítóm. A Szentírásban Jézus kijelenti;Nem juthatsz el az Atyához,csak általam! Kérj a nevemben az Atyától,és megkapod! A Szentírásban elolvashatják mind azok akik részei akarnak maradni Isten energiájának,(a kételkedők is kipróbálhatják!) János 11;25-26 "Monda néki Jézus;Én vagyok a feltámadás és az élet;aki hisz énbennem,ha meghal is,él;és aki csak él és hisz énbennem,soha meg nem hal.Hiszed é ezt? Az ateisták elgondolkodhatnak ezen,mert aki Istent és Jézust tagadja,az az Életet is tagadja! Szeretettel minden érdeklődőnek! Isti.
 
KristályDátum: Szombat, 2011-09-03, 22:25 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
És csak az ismerheti Istent aki a szentírást ismeri?
És a szentírást ki írta Isten vagy az ember?
És kinek fontos a szentírás Istennek vagy az embernek?
És Jézus vallásos volt?
És Isten vallásos?

És Jézus miért kötné szabályokhoz a hitet?
És Jézus miért akarna az én Uram lenni?

Hozzáadva (2011-09-03, 23:25)
---------------------------------------------
"Aki pedig azt mondja, jól ismeri és érti Isten fogalmát, az öntelt és buta. Mert bár tudja, hogy Isten egy olyan világ része, amelynek megértéséhez túl szűk az emberi elme, nem képes ezt elismerni. "

Ez tökéletesen igaz, aki Istenre csak egy fogalomként tekint és nem hajlandó megismerni arra pontosan illik a fenti jelző. Valóban túl szűk az emberi elme, hogy Istent elismerje mert Isten nem az elmében található.


Az üzenetet módosította Kristály - Szombat, 2011-09-03, 22:31
 
AkiramDátum: Hétfő, 2011-09-05, 17:08 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
A bennünk élő Isten kép folyamatosan változik, persze, ha megmerjünk engedi magunknak! Annyit azért előzetesen, hogy én nem Isten félő, hanem Istent szerető ember voltam mindig is, de a Róla kialakított kép változott a Jóságos, szakállas öregemberből ma én itt tartok, és amikor ez a kép kibontakozott bennem, könnyek szöktek a szemembe, a szívem is beleremegett. NAGYON JÓ VOLT! Én úgy érzem, hogy Isten lejött közénk Mária személyében, és megszülte saját magából saját magát Jézust, és átadta az Emberiség számára azt az egyszerű tudást, amit ha valóban elsajátítunk, akkor itt a Földön is megteremthetjük Isten országát. De a tudás átadása előtt megtapasztalta Mária személyében a leányból asszonnyá, válás, majd az anyaság, és a gyermeknevelés "ízét", majd Jézus személyében megtapasztalta a férfivé válás, a tanítás, majd a megtagadás érzését. De legvégül ott a keresztfán egyszerre tapasztalt meg minden fájdalmat, amit csak egy földre született lélek tapasztalhat meg: a lelkiekben szenvedő anya és a testben szenvedő fiú személyét. Végül azt gondolom, hogy Isten szabad akaratot adott mindannyiunknak, tehát az általunk létrehozott dolgokba nem tud, nem akar beleszólni, hiszen ezzel elvenné tőlünk azt amit tőle kaptunk a szabad akaratot. Viszont bármit hozunk is létre ezzel a szabad akarattal, azt minden körülmény között javunkra fordítja, csak bíznunk, vagy inkább hinnünk kellene BENNE.
 
KristályDátum: Hétfő, 2011-09-05, 18:27 | Üzenet # 5 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Ez nagyon szép amit leírtál tele van az érzelmekkel.
A Te meglátásod sok érzelemből fakad.

De a szabad akarattal mégis gondok vannak. Szerintem valami gond van a szabad akarattal, ha az valóban működne akkor pl. ha én nem akarom itt hagyni soha az életet akkor örökké élnék, de mindig meg kell szakítanom és ebbe ne szólhatok bele.
 
IstiDátum: Hétfő, 2011-09-05, 18:45 | Üzenet # 6 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Kristály!
Nincsenek szabályok,és a vallás csak egy formula amivel közelebb jutsz az Érzések és Érzelmek-hez!
Viszont az Érzések és az Érzelmek a megoldás valódi kulcsa!
Az érzéseken és az Érzelmeken keresztűl jön létre és ölt formát a Valóság!
Az Érzés és az Értelem az ima valódi és igaz nyelve!
És ez a nyelv, melyel az ember kommunikálhat a Teremtővel!
Milyen is az a mindenható lény ,amit (akit) Istennek nevezünk?
A Teremtő az intelligencia,ami mindennek az alapját képezi,a váz,ami mindent átitat. A Teremtő egységben létezik.Egy Tudat,ami lényegében a férfi és nő dualítását is magába foglalja! Az Alfa és az Omega! Ezért van hogy a vallásos írásokban,amikor a Teremtő beszél,azt többes számban írják!Ez az Isteni mátrix lényege;ami minden dolgot összeköt,a tudat,aminek mindannyian a megnyílvánulásai vagyunk! Az öntudat növekedésével az emberek ráébrednek ezzel a tudattal való kapcsolatukra!
Kedves Kristály!
Az intézményesített vallások arra törekednek hogy valami külső dologként ábrázolják ezt az erőt,hogy Istent az emberen kívülálló dologként,jótevőként mutassák,aki lefelé tekint ránk!
Az újkori vallás viszont azt sugallja hogy Isten te vagy,hogy Isten benned lakozik,de mindkét nézet szerintem helytelen!
Minden teremtett lény,te és én is és mindenki ebben a valóságban egy örökké élő lélek,aki Isten és az Alfa és Omega tudat megnyílvánulása,mint hogy valamennyi lélek férfi és női jellegű is!
Kedves Kristály!
Tehát a válaszom a kérdéseidre;Nem csak az ismerheti Istent aki a Szentírást ismeri,hanem azok akik öntudata és ezáltal intelligenciája azon a szinten van hogy felismerje,nem a véletlen műve az emberi teremtmény!
A szentírás emberi termék,ami Isteni (intelligens energia!) sugallat által jött létre!
A szentírás azoknak fontos és nélkülözhetetlen akik még nem jutottak el a felismerésig,(önismeret és intelligencia hiánya!)hogy mi végre létezünk ezen a földön,akik még nem hallották,vagy nem ismerik,(nem fogadják el!) a Reinkarnáció lényegét!
Jézus a Szenlélek hatására lett vallásos! Vallás= Hit,valamiben-valakiben! A Szentlélek egyébként az az intelligens energia,ami hiányában sokan nem értik a dolgok lényegét-összefüggését-működését!
Az utolsó kérdéseddel elárultad hogy Istent személyként kezeled és képzeled el!
Isten egy Intelligens mindent átfogó Teremtő Energia!
Jézus szabálya igen egyszerű és érthető! Aki csak "képmutatás"képpen,"álszent"módon akar az Istenhez (intelligens energiához!) jutni,magyarul;nem veszi a fáradságot ahoz hogy önismeretét fejlessze,aki szeretet nélkül él,nem ad csak kapni szeretne,tehát jellemtelen ember,az nem jut el a felismerésig a világ és az élet működésének megértéséhez!
Jézus átvitt értelemben akar az urunk lenni! Jézus = Szeretet,ön és mások megbecsülése,erkölcs! Szűken összefoglalva éljünk úgy hogy mindenkinek jó legyen! Tehát Jézus arra törekszik hogy felismerjük a lényeget és ezt vallja a reinkarnáció is! A tiszta intelligens energiával csak tiszta "energiaként" csatlakozhatunk! Összefoglalva;a születés, érzések és érzelmek megtanulása,a jó és a rossz közötti különbségek megtapasztalása miatt történik! A szabad választás hogy melyik utat válasszuk! Az újjá születés pedig a mi lelki tisztulásunk miatt történik,(a lélek =ENERGIA!)hogy eggyé vállhassunk az Isteni Intelligens Energiával! És ezt nevezik Nirvánának,Üdvözülésnek,Paradicsomba jutásnak,ki minek nevezi!
Kedves Kristály!
Az emberi elme nem szűk,csak vannak emberek akik "sötétségben" élik le az életüket,igénytelenek magukkal szemben,így tudatlanok maradnak! Az emberi elme olyan fantasztikus,hogy nem ismerjük a határait,és fejlesztenünk kell ahoz hogy felfogásunk és életvitelünk jó irányba haladjon ami által Boldogok leszünk!
Engem ez a cél vezérel,ezért tanulok és keresem az új dolgokat ismereteket! Remélem érthetően fejtettem ki az álláspontomat! Szép hetet kívánok! Isti.
 
EviaDátum: Hétfő, 2011-09-05, 19:17 | Üzenet # 7 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Mindenekelőtt köszöntelek, kedves Isti, újra nálunk. Nagyon jó érzés volt látni, hogy ismét itt vagy! Én nem mondom azt, hogy Jézus az én Uram, inkább azt, hogy a Mester, akire felnézek és olyan jó, hogy ennyi szeretetet találtam benne. Az ateisták nem fognak elgondolkodni azon amit írtál, mert ők nagyon elhagyatottak. Nekik nincs istenük belül és kívül sem. Nem bírnak hinni, mert csak a logika vezeti őket. Ami a hithez kell, az hiányzik belőlük vagy nagyon elnyomják. Beszéltem velük, egy rugóra működnek, sajnos. Nem fogadnak el érveket, érzéseket, csak kézzel fogható és fizikailag bizonyítható tényeket.

Kristály szavaihoz szeretnék még hozzászólni. Én így gondolom (így érzem):
A szabad akarat a döntésekről szól és nem a vágyainkról. A szabad akarat nem azt jelenti, hogy amit akarok az megvalósul. Szabad akaratomból segítek vagy visszautasítok. És szabad akaratból akarok változtatni önmagamon is, ha úgy gondolom, hogy valami nem jó bennem.
Egyébként nekem is vannak gondjaim a szabad akarattal. Mert ha természetemnél fogva "jó" vagyok, akkor a jót fogom választani, ha pedig természetemnél fogva "önző" és "egoista" vagyok, akkor a döntésem is ennek megfelelő. Olyan, mintha csak egyetlen megoldás lenne, egyetlen lépéslehetőség... Ezt nem tudom, de azt viszont biztosra veszem, hogy itt a földi életünkben vagyunk képesek arra, hogy változtassunk a már meglévő tulajdonságainkon és fejlődjünk. És ezt csak a szabad akarattal tudjuk megtenni. A halandóságunk pedig a felelősségünket erősíti fel. Nekünk nincs sok lehetőségünk, általában csak egy. Nagy jutalom az élettől, amikor kapunk egy "második esélyt".


Neked hoztam...
 
KristályDátum: Hétfő, 2011-09-05, 20:19 | Üzenet # 8 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Jó hosszú válasz írtál a legtöbb mondatod inkább csak idézted az ébredés című filmből. De ez engem nem zavar.

Igen most ha nem haragszol leírom én is a saját verziómat a saját szavaimmal.
Van egy hatalmas teremtő energia ami kétnemű és nagyobb részben női energia vagyis 1/3 maskulin és 2/3 feminin. Ezt a központi energiát hívják az emberek Istennek. Ez az energia hatalmas tudatossággal, szeretettel, szerelemmel, harmóniával, bölcsességgel, teremtő erővel... rendelkezik. Ez az energia nem hatalom ami mögött erő van hanem, kifejeződés. Kifejeződése mindennek ami van.

A mindenható energia annyira szerelembe esett saját magával, hogy szerelmének gyümölcseként megalkotta az embert. Azért alkotta meg az embert, mert azt akarta mi is tapasztaljuk meg azt milyen saját magunkkal szerelembe esni. Az ember pedig tovább alkotott egészen addig amíg beleszólt az öntudatlanság és a háttérbe szorult maskulin energia többet akart. Hatalmat akart. Minden emberbe van maskulin és feminin energia és amikor az energiák a dualitásnak megfelelően egyensúlyba kerültek akkor egymásnak feszültek és mivel egyformák nem tud egyik a másik felett győzni stressz összeroppantak ez volt Atlantiszban. Ezután a feminin energia lemondott hatalmáról azért hogy az élet tovább maradhasson.
A Földön a maskulin energia vette át a hatalmat kitört az emberekben az uralkodás az öntudatlan irányítás a befolyás az elnyomás a sötétség ez az energia uralkodik most is és minden ember tudatát irányítja. Tömegtudat irányítás van egy szándékos illúzió van fent tartva azért, hogy irányítható legyél és ne tud meg mekkora életerőd van. Ne ismerd meg önmagad, ne keresd azt aki vagy.
A maskulin energia nem csak uralkodik hanem visszaél energia visszaélés van. Az emberekben háttérbe szorult a feminin energia a tudatosság, a támogatás, szeretet, szerelem, béke, kreatív vágy, az érzékszervek használata a megérzés a gyöngédség a gondoskodás és a legfontosabb a tudatos teremtés....Vagyis egy öntudatlan uralkodó ész félelem irányítja és rabszolgaságba tartja az embereket egy tudatos szabadság szív szeretett helyett. Az ember a test, lélek és szellemből áll és szellemünk az Isteni energia része a háttérbe szorított feminin energiánk.
Ezért érezzük azt, hogy Isten külön van tőlünk, mert a szellemünket nem szeretjük használni és ő bizony alszik. Szellemünk az Univerzum és Isten része alszik.
Az ébredés arról szól, hogy ébered Isteni részed a szellemed és együtt rezonál a tudatosságod Istennel a szeretettel az Univerzummal. Behívod magadba azt az életenergiát amit elfelejtettél használni a tudatos teremtő erődet amit a saját magad iránt érzett szereteted irányít.
Mivel az Univerzumot és Istent a szeretet irányítja ezért már nagyon régen készülnek az emberek ébresztgetésére. Jézus is ezért járt a Földön, hogy erre készítsen minket. Azért volt vele a szentlélek mert csak annak az embernek van lelke aki már élt a Földön a lélek hordozza az összes érzelmi tapasztalatot és mivel Jézus előtte soha nem járt a Földön ezért nem volt élettapasztalata vagyis lelke és elkísérte a Szentlélek.
Jézus nem a vallást hirdette, hanem arról beszélt, hogy az emberek gyűljenek össze a fényben a szeretetben és hívják vissza életenergiájukat szellemüket akkor arra lesznek képesek mint Ő Jézus.
Jézus nem csak Atyának hanem Anyának is hívta az otthonát, de ezt a maskulin energia uralma letagadta.
(Ha Máriához, vagy a Földhöz érzelemmel beszélsz akkor Istent szólítod Ízisz energiáját)

Az emberek ezt nem értették meg és mivel a barbárosodás a vérengzés a maskulin hatalom határtalan volt ezért kialakult a vallás ami Isten félelemre tanította az embereket. A vallást angyalok hozták létre azért, hogy az emberiség barbárságát és pusztulását megfékezzék. De most már ébredés történik és a vallás átalakul. A Biblia a múlté azok a tanítások a múlté. Új érkezik. Amin átfog menni az emberiség az nem más mint az energiák harca, de a tudatosság a feminin energia egyre jobban erősödik. A félelem harcol a szeretettel szemben és azért, hogy a szeretet megmaradjon nem csak tudatváltás készül, hanem véget ér 2012 12 21.én a dualitás a Földön. Nem világ vége lesz hanem világ béke.
 
IstiDátum: Hétfő, 2011-10-24, 10:35 | Üzenet # 9 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Kristály!
Sajnálom hogy nem látok rólad fotót,(nem akarom elképzelni az arcodat!) ez az írásod-véleményed nagyszerű és magas intelligenciáról,(olvasottságról is!) tanúskodik! Igen,az Ébredés c.videót mindenkinek ajánlom mivel közelebb visz a Felismeréshez!Egy hullámhosszon vagyunk! Szeretettel! Isti.


Az üzenetet módosította Isti - Hétfő, 2011-10-24, 10:36
 
KristályDátum: Kedd, 2011-10-25, 13:09 | Üzenet # 10 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 11
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Szia Isti!
Egyre kevesebbet olvasom más emberek gondolatait. Ezt most nem negatívnak szántam!!!!
Én is láttam az Ébredés c. filmet vannak benne olyan részek amire azt mondják az érzéseim, hogy helytállóak, de azért azt is érzem, hogy vannak benne tisztázatlan tudatelterelések is.
Valószínű, azért mert a film készítői is nagyobb részben mások gondolatai alapján készítették a filmet és még a készítők számára sem minden egyértelmű, befolyásolt gondolatok.
Nem is lehet mert ez a kérdés az „ébredés kérdése” folyamatosan fejlődik folyamatosan egyre több és több kapukat nyit meg egyre több információt hoz el ahogyan terjed a tudat a tudatosság úgy világosodik ébred az ember önmagára és a valóságra.
Azért írtam azt, hogy egyre kevesebbet olvasom más emberek gondolatait, mert nem akarok a befolyásokban elmerülni. Saját gondolataimra és megérzéseimre akarok egyre erősebben fókuszálni. Amióta a fókuszt magamra helyeztem hatalmasat, fejlődtem nagyon sok információhoz, az érzelmeim által jutok el.

Nem vagyunk soha egyedül, segítséget kapunk mindig amikor kérjük. Számomra már régen nem misztikus, hogy kommunikálok Galaktikus segítőimmel. Tudom, hogy sok ember ezt elutasítja, de nekem nagyon is természetes és boldog vagyok, hogy a valóságot tapasztalhatom. Ellentétben azokkal az emberekkel, akik még alszanak és azt álmodják, hogy a valóságban vannak. Segítőim nélkül én sem tudnám az ébredésem végig vinni és mivel ez egy folyamat ezért az én tudatosságom is napról napra fejlődik.
Sok a félreértés az emberekben ellenszenvet vált ki, ha valaki a felébredt tudatosságát „terjeszti” öntelt hencegőnek gondolják, de az illúzió legnagyobb jele az amikor azzal foglalkozunk, hogy mások mit gondolnak mondanak rólunk.
Ha valaki kérdezné, hogyan indul az ébredés ezt válaszolnám:
A szíveden keresztül, légy elég bátor ahhoz, hogy ne másokkal, hanem csak magaddal foglalkozz. Mások befolyásaihoz, gondolataihoz ne azonosulj kérdezd magad mindig a saját érzéseidről életedről, magadról. Meditálj elmélkedj magaddal kapcsolatosan. Használd sokat az érzékszerveidet, érzéseidet legyél jelen fókuszálj a MOST ra. Tartsd féken a gondolataidat az elme fecsegése, eltereli a figyelmet az érzésekről. Nem a teljes elkülönülést kell választani, hanem a tudatosságot a többi emberrel kapcsolatban is figyeld magad. Figyeld ahogyan leválsz a tömegtudatról. Érezd a szíved mire vágyik és kövesd.
Tanuld meg tudatosan a múlt terhelő energiáinak, félelmeknek a szorongásnak az elengedését. Mély lélegzetek intenzív séták az energiák tudatos mozgatása tisztítása ELENGEDÉSE minden nap. Válaszd tudatosságod fejlődését napról napra. Akard, válaszd az ébredést!!!

Nagyon sok támogatás van a Földön 2011.09.09-én a Föld átlépet az új tudatosságba sokkal több a fényenergia a pozitív energia ami támogató segítő hatású sok ember választotta az ébredést.
A Föld fénye gyönyörű és az emberiség tudatosságának fejlődése megállíthatatlan. Tisztulnak a negatív erők nagy változások lesznek, sok szerető szívű embert örömmel tölt el és fellélegzik végre a nehézségek alól. /Anyagi nehézségek alól is./ Izgalmas időszak kezdődik. Az emberiség történetével kapcsolatban nagyon sok titokra fény derül.
 
Fórum » Magunkról » Minden, ami eszedbe jut » Istenről (Milyennek képzeljük Istent?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024