Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » A Titok (a film) (A film magyarul és a véleményeink)
A Titok (a film)
EviaDátum: Szerda, 2010-09-08, 13:30 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline

(A közösségünk a film eredeti változatának interneten jelenleg szabadon hozzáférhető, csökkentett minőségű verzióját mutatja be. A film nem weboldalunk szerverén van tárolva, a terjesztéséért a http://let.ucoz.hu oldal nem felel. Forrás: http://www.titokklub.com/a-titok....-nelkul )

Röviden, egy mondatban le lehet írni a Titok lényegét: Ha valamit valóban akarsz, azt meg tudod valósítani.
Ez nem titok, sosem volt az. Különböző meditációs és önismereti gyakorlatok segítenek abban, hogy megvalósítsuk a céljainkat. Higgy önmagadban.

A filmet pedig csak akkor nézd meg, ha szereted az amerikai harsogó reklámokat, azokat, amik nem a célról, hanem az önmutogatásról szólnak. Mert a film csak a filmről szól, a lényege az, hogy minél nagyobb kasszasiker legyen.

Magasnál olvastam valahol egy rövid tanácsot:
"Ne álmodd az életedet, hanem éld az álmaidat." Tedd ezt és ne keress titkokat, mert minden válasz benned van.

Tudom, könnyű ezt mondani, de tényleg "csak" hinni kell önmagunkban és meghatározni a céljainkat.


Neked hoztam...
 
EviaDátum: Szerda, 2010-09-08, 13:52 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Joggal kérdezhetitek, hogy miért kezdtem bele egy olyan fórumtémába, amihez nincs mondanivalóm. Hát... mondanivalóm van, de pont annyi, mint amennyit le is írtam. Elég sok cikket és hozzászólást olvastam az interneten a Titokról, és úgy éreztem, a lényeg sokkal egyszerűbb annál, mint ahogyan azt sokan elképzelik és járják körbe-körbe a témát.

Az alábbi vélemény volt az, ami leginkább motivált arra, hogy leírjam ezt a rövidke cikket a fórumba

"Sok bla bla bla..." címmel olvastam egy hozzászólást a TheSecret oldalán:
Tudjátok nekem kezd elegem lenni abból, hogy mindenki írja vagy próbálja írni, hogy mi a titok titka...
És keresgetek keresgetek... de senki nem tudja megfogalmazni... és én már nagyon szeretném ha sikeres lennék... eddig még senki nem tudta elmondani hogy mit kell tenni, hogy ténylegesen sikeresen bevonzzuk amit szeretnénk megtapasztalni.
Mindenki csak elméleti dolgokról beszél vagy én nem is tudom de nem használható fel, mert az megpróbálja követni azokat amiket leírnak, mondanak, de annyi dolog van ami kijön belőle.
Szóval szerintem kell lennie valami sokkal egyszerűbbnek, könnyebbnek, ami tényleg sikert von maga után, és nem pedig a sok blaaa bla bla stb...
Na erre adjatok választ! Kíváncsi vagyok
smile

Eddig tart az idézet. Én úgy gondolom, hogy a külső vágynak összhangban kell lennie a belső akarattal. A belső akarat pedig nem hagyja figyelmen kívül a karmát. Hogy mi is valójában a karma, azon lehet vitázni, de tény, hogy a belső akaratunk nem pusztán az egó követeléseit kívánja megvalósítani. Van valami sokkal magasabb rendű cél is. Akkor is, ha nem értjük vagy nem értünk vele egyet.


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Szerda, 2010-09-08, 15:50 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
A magasabb rendű cél; Fénylénnyé válni,ezt segíti a Karma= Tisztulás, ezután jön a felemelkedés a Titokba, ami titok is marad mert ott kell tevékenykednünk tovább! A Karmáról meg nem kell vitatkozni mert bizonyított tény! Minden kételkedő elött ott van a lehetőség hogy megbizonyosodjon róla! Elég sokat és sok helyen írtam már róla; Regressziós Hipnózis!! Élet az élet elött!
 
AngelDátum: Szerda, 2010-09-08, 21:28 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 84
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
smile Valójában az a titok...hogy nincs titok... smile
Minden rajtunk áll..Eszközöket,lehetőségeket,segítséget - segítőket
kapunk a fejlődéshez.. Mint például itt az oldalon is.. smile
Hogy élünk-e vele,vagy sem az kinek - kinek a szabad döntése.
Hogy azzá fejlődünk-e amivé lehetnénk..??...
Hmm....hát ez itt a titok... smile

"Nem a képességeink mutatják meg,
hogy kik vagyunk,hanem a döntéseink."

Szeretettel : Angel bye


~~ Egy Mosolyt Hoztam..:) ~~ Neked..:) ~~
 
EviaDátum: Kedd, 2010-09-21, 11:52 | Üzenet # 5 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Amikor a Mátrix második részét néztem, végig arra számítottam, hogy ki fog derülni, Zion is egy újabb mátrix. A filmet tovább gondolva arra jutottam, hogy ha valamit egyszer valóságnak hiszek, és kiderül, hogy csak maja, tovább kutatva a valóságot soha nem leszek biztos abban, hogy nem egy újabb illúzióba érkeztem.

Amikor álmodom, mindig van egy olyan érzés bennem, hogy ez nem a valóság, ez csak egy álom. A világba kikerülve azonban nincs ilyen érzésem és nem is akarom, hogy legyen, mert az emberi lét ép aggyal nem bírja az ilyen gondolatokat.

"Valami megváltozott. Érzem őket" mondta Neo, amikor visszatértek Zionba és közeledtek a támadó "polipok" (gépek). De hogyan érezhette a fémet a mátrixon kívül? Úgy, hogy megtanulta felülbírálni a valóságérzetét. Mert ha valamiről már tudod, hogy maja, "álom", azt már képes vagy befolyásolni, sőt irányítani is.

Arra akarok kilyukadni, hogy végül is mindegy, hogy mi valóság és mi illúzió. A mátrix lakói is leélték a saját életüket, szerettek, szenvedtek, éreztek! Ez a lényeg. Az a valóság, ami én vagyok. Ami pedig körülöttem van, az mind rajtam múlik. Még akkor is, ha nem tudatosan végzem az irányítást.


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Kedd, 2010-09-21, 17:56 | Üzenet # 6 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
A valóság mindig az ahol vagy! Te érzed,Te éled! És vannak párhuzamos valóságok amit Te a fizikai valóddal nem érzékelsz,de látod és hallod! Ezek a hírek amik így vagy úgy eljutnak hozzád,amik máshol, másokkal történnek! Ezek befolyásolhatják a további életed de el is múlhatnak minden hatás nélkül! Visszatérve a Titokra! Titkok mindig voltak és lesznek is,hisz ez is egy mozgató rugója az életünknek! Vannak megfejthető titkok,de van és lessz rengeteg megfejthetetlen! Most leírok egy leellenőrizhető (még megfejtésre váró!) titkot! 1989 március elsején és 4-én este,bemutatták Nagy Attila 10-éves kisfiút,akit dr.Egely György,az ismert fizikus fedezett fel.Nagy Attila bekötött szemmel az ujjával olvasott egy szakkönyvből,(most mondhatják hogy átlátott a kötésen!) sőt úgy is hogy a könyvet egy iskola pad lapja alá tették! A könyv szakszavakkal volt teli aminek az értelmét nem tudta a fiu,tehát előzőleg be sem tanulhatta! A másik érdekesség hogy Attila amikor a bal kezével "olvasta" a szöveget,akkor álítása szerint fordítva "látta" a szöveget! De ami még ennél is fantasztikusabb,Attila úgy is eltudta olvasni az általa nemlátott szöveget hogy egy másik ember csúsztatta a betűk felett az ujját,eközben Attila "csak" az illető alkarját fogta! Ez a világon egyedűlálló képesség,nincs rá magyarázat!"Mellékesen" megjegyzem még, Attila zárt borítékban elhelyezett sztöveget is elolvas,sőt...a nyelvével is tud "olvasni" nagyobb távolságból is,és hogy erre a képességére akkor jött rá mikor elolvasta Nemere István-Titkok könyvét! Ajánlom mindenki figyelmébe! Tehát a titkokról röviden ennyit,de még rengeteget tudnék erről írni hiteles forrásokból! Kellemes napokat mindenkinek! Elfelejtettem leírni,a Magyar televizióban volt látható ez a srác a csodálatos képességének bemutatása közben!

Az üzenetet módosította Isti - Kedd, 2010-09-21, 18:01
 
EviaDátum: Szerda, 2013-10-23, 13:00 | Üzenet # 7 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
A film úgy látom, már nem elérhető. Talán nem is baj. De azért még megpróbálok keresni olyan helyet, ahonnan el tudjuk érni.

Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » A Titok (a film) (A film magyarul és a véleményeink)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024