Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » Kommunikáció az agykontroll segítségével
Kommunikáció az agykontroll segítségével
EviaDátum: Vasárnap, 2010-07-11, 19:02 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline

Ha már képes vagy embereket vizualizálni, képzeld magad elé azt a személyt, akivel kommunikálni szeretnél. Természetesen, a kép minél részletesebb legyen. Rövid, tőmondatokat próbálj kimondani neki, figyeld ahogy meghallja a szavaidat, és tudd, hogy megértett téged. Egymás után sokszor mondd ki neki a mondatokat, 10-20 percen keresztül. Ilyen mondat például: "Hívj fel 10 órakor" vagy "Húzd ki a vasalót".(Erősíti a gyakorlatot, ha el is képzeled magadban, ahogy társad kihúzza a vasalót a konnektorból.) Minél hosszabb a mondatod, annál nehezebben fogja megérteni. Ez nem telefon, hanem intuitív kommunikáció.

Legjobb, ha lefekvés előtt végzed ezt a gyakorlatot, vagy olyan időpontban, amikor tudod, hogy ő nem elfoglalt. (Persze a vasalóval nem jó estig várni.) Sajnos előfordulhat időbeli eltolódás (akár egy teljes nap is), de ha jól végzed a gyakorlatot, és a megjelenített személy is fogékony rá, eljut hozzá az üzeneted. Ezzel a módszerrel nekem már sikerült kommunikálnom, elég látványos sikerélményem lett. Az üzenetem sürgős volt, legjobb az lett volna, ha perceken belül eljut a célszemélyhez, de legalább fél órát kellett várnom.

Az eredmény függ attól is, hogy milyen a kapcsolatod azzal a személlyel, akivel kommunikálni szeretnél. Ha ő is képes a belső kommunikációra, és a választ "átadja", nem csak magában gondolja, a válasza eljuthat hozzád. Ha nem képes erre, akkor tanácsadóid tudnak segíteni a válasz leérzékelésében. Amikor vizualizálod a személyt, látod a mozdulatait, érzed a kimondott vagy kigondolt mondatait is. A lehetséges válaszát is meghallhatod ebben az állapotban. Lehetséges válasz alatt azt értem, hogy mit válaszolna, ha élőben, fizikailag beszélgetnétek.


Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » Kommunikáció az agykontroll segítségével
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024