Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » Fejfájás megszüntetése agykontrollal
Fejfájás megszüntetése agykontrollal
EviaDátum: Vasárnap, 2010-07-11, 20:56 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline

Ritkán fáj a fejem, migrénem soha nem volt. Általában lefekvés előtt tör rám egy-egy hosszú nap után, amikor sokat néztem a monitort. A gyakorlatot azzal kezdem, hogy kinyitom az ablakot és alaposan kiszellőztetem a szobámat, majd kényelmesen elhelyezkedem.

Behunyom a szemem és a fájdalom helyére koncentrálok. Pontosan megkeresem a fájdalom helyét, érzem szinte a sejtjeimet is ott. A fájdalmat is érzem, erre figyelek. Gondolatban ezt a helyet a fejemben a kezembe fogom óvó, szerető mozdulatokkal és megpróbálok arany színű energiát áramoltatni magamból, ennek a középpontja a kézfejemen van. Ezzel az energiaburokkal tartom a kezemben a fájdalmas helyet. A gyakorlat közben arra gondolok, hogy szeretem a fejemnek ezt a fájdalmas pontját. - Nincs semmi baj, gyógyítalak. Látod, már sokkal jobb...

Kedvesen beszélek hozzá, elmondom neki, hogy még egy percig panaszkodjon, azaz fájjon, de azután a fájdalom el fog múlni. Mélyeket lélegzem, lassan, átélve. Szólok a fájdalmas pontnak, hogy készüljön, mert tíztől visszaszámolok egyig, és mire az egyes számhoz érek, a fájdalom megszűnik és a fejem nagyon kellemesen fogja érezni magát. Ezután tényleg elkezdek számolni, minden számjegyet elképzelek magam elé, lerajzolom azt gondolatban. Ahogy csökkennek a számok, érzem és tudom, hogy a fájdalom is csökken (akkor is, ha nagyon makacs és nem akar múlni). Az egyes számhoz érve ismét a fejemmel beszélgetek és megdicsérem, amiért ilyen ügyesen elmúlt a fájdalom. Általában el is múlik. Ha mégsem, akkor még egy kis energiát adok neki, nem elégedetlenkedem, és egyre nyugodtabb vagyok. Szinte idegszálanként nézem végig, hogy vajon melyik lehet az a dühös erecske, vagy bármi, ami még mindig panaszkodik. Aztán még 5-től visszaszámolok egyig. A fejfájás elmúlik.

Légzés: Amikor belélegzem a levegőt, elképzelem és tudom, hogy a levegővel együtt éltető energiákat szívok magamba. Egy kicsit benntartom a levegőt, és lassan engedem ki, közben rajzolom meg magamban a számjegyet. Miközben engedem ki a levegőt, érzem és tudom, hogy az elhasznált levegővel együtt a fájdalmakat, a rossz érzéseket, a fáradtságot is mind kifújom és távoznak a szervezetemből...

Többször előfordult már, hogy a visszaszámlálás közben jutott eszembe, hogy nem szellőztettem ki eléggé. Ilyenkor abbahagyom a gyakorlatot és szellőztetek még, hiszen a tudatalattim üzente, hogy erre szükség van.

Lehet, hogy egy tabletta is megoldaná a problémát, de a tabletta kémiai anyag és ha tehetjük, fájdalmainkat természetes módon szüntessük meg. Gyorsabb, hatékonyabb és valódi gyógyító ereje is van. Ha szeretettel és energiával gyógyítod a fájdalmaidat, egészségesebbé is válsz, fájdalmaid is egyre ritkábban fognak előjönni. (Fejfájásról beszélek, nem betegségről. Ha beteg vagy, fordulj orvoshoz! Az agykontroll nem helyettesíti az orvosi ellátást!)


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Szombat, 2010-07-17, 09:10 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
A fejfájást,a migrént, ha gyógyszer nélkül akarjuk hogy megszünjön még a következő módon tehetjük. Kint a rermészetben keressünk szomorú fűzfát,öleljük át, és homlokunkat tegyük a törzséhez! A szomorú fűz rezgése stimulálja testünket,harmonizál és megnyugtat! De nagyszerű még és nem csak fejfájás ellen jó ha vízesés alá állunk,ezt lehet strandokon is,vagy folyó vízben hanyatt fekve,fejünkkel a folyás iránnyával szemben! A folyó víz kimossa belőlünk a káros negatív energiákat,és új pozitív energiákkal lát el! Akik kristályokkal dolgoznak tudják ezt! Ebben a forró nyárban különösen kellemes a hasznossága mellett is! wink Isti.
 
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » Fejfájás megszüntetése agykontrollal
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024