Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » Az agykontroll nem csak sikerekről szól (Beszéljünk őszintén az agykontrollról)
Az agykontroll nem csak sikerekről szól
EviaDátum: Szerda, 2010-07-21, 13:52 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Az agykontroll remek eszköz a kezünkben, és ha ügyesen használjuk, nagy segítséget jelenthet az életünkben. Figyelmetekben ajánlom az Agykontroll technikái c. bejegyzést.

Az agykontrollról. Sikerek és buktatók

Mindannyian hallottunk már az agykontroll tudományosan magyarázott, mégis misztikusnak tűnő jelenségeiről. Az öngyógyító erőnk, telepatikus képességeink úgy tűnik, hamarosan a mindennapi életünk részévé válhatnak, ha elfogadjuk ezt a rendszert és megpróbáljuk valóságnak venni ezt a számunkra ismeretlen (mondhatnánk, idegen) rendszert. A "működés" megértéséhez nekem az "Élő Mátrix" elmélete nagyon sokat segített. Az a lényeg, hogy többek vagyunk az egyszerű anyagnál, a gondolataink és a vágyaink rezgéseket bocsájtanak ki, amelyek éppúgy "hullám-természetűek", mint maga az anyag.

Teremteni tudunk az agyhullámaink segítségével, de a teremtésnek nem vagyunk az urai! Egyre több olyan esetről hallunk, amikor az elérni kívánt célok nem valósulnak meg, ha pedig igen, keservesen meg kell fizetni érte. Az agykontroll önmagában kevés, és valóban előfordul, hogy többet árt, mint használ. Egy rövid példával megpróbálom szemléltetni, hogy mit értek ez alatt: "A család férfi tagja új számítógépet szeretne venni, de ehhez nincs elég pénze. A felesége sem ért egyet ezzel az ötlettel, mert túl sok a kifizetésre váró számlájuk. A férfi hisz az agykontrollban, s bár tudja, nem engedheti meg magának ezt a luxust, kitartóan programozza, hogy három hónapon belül új számítógép kerül az íróasztalára. Két hónap múlva a régi gépe teljesen tönkremegy. Mivel a munkájához elengedhetetlen a számítógép használata, kényszerhelyzetbe kerül. Az új gépet meg kell venni. Ahhoz, hogy ezt meg tudják tenni, kölcsönt kell felvenniük. Keserves időszaknak néznek elébe..."

A fenti példa nagyon szelíd volt, sajnos a valóságban ennél kegyetlenebb eredményei is lehetnek az irányítatlan programozásoknak. S ha már eljutottunk ide, szeretném arra is felhívni a figyelmeteket, hogy az agykontrollal nem a fájdalmat, hanem a betegséget kell megszüntetni!

Az agykontroll működő technika, de tudni kell azt, hogy mikor és hogyan használhatjuk. Mi kell tehát ahhoz, hogy eljussunk csodaországba, ahol a vágyaink megvalósulnak? Mit kell tenni ahhoz, hogy valódi sikerélményünk legyen? A válaszhoz néhány alapszabályt tisztáznunk kell.

Amikor agykontrollos fórumokban nézelődöm, mindig azt látom, hogy a frissen végzettek tele vannak sikerélménnyel, a régiek pedig vagy már nincsenek a fórumon, vagy azt mondják, valamiért már évek óta nem jön össze semmi, már nem is használják a technikákat.

A tanfolyamot most végzettek általában lelkesek és sikeresek is. Ők az apró dolgokat is értékelik. Észreveszik, hogy amit valóban akarnak és tesznek is érte, azt elérik. Aztán ahogy múlik az idő és múlik a lelkesedés, valami megtörik bennük. Az apró sikereknek már egyre inkább nincs jelentőségük, a nagyobbakba pedig már bele sem vágnak, mert ahhoz valami más is kellene. Ez a valami az én tapasztalatom szerint az akarat és az elszántság, amelynek kelléke, hogy fel is készüljünk a változásra. És ez a felkészülés nem mindig kényelmes dolog. Talán nem is akarjuk lelkünk mélyén azt a bizonyos változást? Elég, ha csak sajnálkozunk és úgy teszünk, mintha tényleg akartuk volna? Aztán azt mondjuk, hogy az agykontroll is egy hülyeség?

Nincs a világon olyan módszer, sem agykontroll sem bármiféle ezoterikus trükk, amely úgy segítene rajtad, hogy te magad nem vagy aktív része a cselekménynek. Az agykontroll csak egy technika, de ahhoz, hogy a siker elérjen hozzád, valóban akarnod kell azt. Az agykontroll egyik trükkje, hogy beléd beszéli, hogy tényleg hiszel a változásban. Sokszor elmondod magadnak: felvesznek az új munkahelyre, felvesznek az új munkahelyre... És végül már el is hiszed, és végre elkezdesz készülni: elmész fodrászhoz, megveszed a bérletet és hasonlók. Nem ellenkezel, ráállsz a változásra, és megtörténik!

Azonban nem mindig ilyen egyszerű a helyzet. Ha csak úgy csinálsz - nem csak mások előtt, de saját magad előtt is -, mintha akarnád, de a lelked mélyén egyáltalán nincs kedved ahhoz az új munkához, mert sokat kell dolgozni, fel kell borítanod az eddigi kényelmedet, vagy bármi, amivel ellenkezel, nem fog összejönni! Azért nem, mert hazugság. A tudatalattid mindent meg fog tenni, hogy ne sikerüljön a felvétel, folyamatosan akadályok kerülnek az utadba, és mindez a te védelmedben.

Itt már az agykontroll szálai összeérnek az önismerettel. Az őszinteség önmagunk előtt nem olyan egyszerű dolog, mint amilyennek első ránézésre gondolnánk. Ez az őszinteség minden siker alapja. Ezt az őszinteséget olykor kemény munkával tudjuk csak elérni, nagyon erős önismerettel.

Ha van egy célod, és agykontrollal, a Titokkal vagy egyéb módszerrel el akarod érni, tedd fel magadnak azt a kérdést is: miért nem akarom?

A siker akkor indul útjára, ha a külső vágyak összeérnek a belső akarattal.
Ha ez nem történik meg, de az agykontrollos mégis erőszakosan programozza, "kikényszeríti" a változást, annak kellemetlen, sok esetben beláthatatlan következményei is lehetnek.


Neked hoztam...
 
EviaDátum: Szerda, 2010-07-21, 23:09 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Az agykontroll nem szívvel teremt, hanem aggyal. Sokszor erőszakosan, és ellentétben áll a valódi vágyainkkal. Agykontrollban sokan nem meditálnak, csak pusztán "vizualizálnak", ehhez úgymond "alfa szintre mennek".

Az agykontrollal az a legnagyobb gondom, hogy sokan (legtöbben!) nem gondolják végig, hogy valójában mit is akarnak. Ahhoz, hogy egy életet jobbá lehessen változtatni, nem pusztán technika kell, hanem megfelelő önismeret, ami azt is jelenti, hogy külső és belső akaratunkat össze bírjuk hangolni.

Segítők az agykontrollban is vannak, de ezekről a segítőkről megtanították már a kezdetek kezdetén, hogy mi magunk vagyunk, és csak elképzeljük, megszemélyesítjük a belső énünket. És mivel a belső én a segítő, ezért sokkal okosabb is, mint az a külső én, aki az agykontrollt végzi. - De az ember akaratos, csökönyös, és ha nem lát tovább az orránál, súlyos károkat is képes okozni saját magának az agykontrollt felhasználva.

Agykontrollban még a fejünkbe verték, hogy amikor "szintre megyünk", akkor mindig mondjuk el: "Az történjen, ami mindenki számára a legjobb". Ne mindenáron az én akaratom teljesüljön, mert a következményeket nem látom előre.

"Az ima is azt mondja legyen meg a te akaratod és ha ezt követed meglesz a TE akaratod. "
A "Legyen meg a Te akaratod" azt jelent, hogy legyen meg Isten akarata. Mert nem magamhoz imádkozom, hanem a Teremtőhöz. És az nem én vagyok.


Neked hoztam...
 
magasDátum: Szombat, 2010-08-07, 14:06 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Kedves mindenki!
Szerintem is, az agy jobbfélteke szinkromban müködik a szívvel.
A teremtéshez tényleg, alapvetően 4 dolog kell: 1, indíték /ok, "kényszer"/ 2, szándék /a szív odaszánása, azaz az, hogy szeretném, ha megtörténne, tehát ez érzelem/ 3, gondolat /átgondolása a miérteknek, és az eredménynek/ 4, TETT azaz tenni is kell "valamit" mégha csak jelképesen is, a "teremtődés" érdekében! Pl. sokszor elég a hangosan kimondott szó.

Az agykontroltt én is elvégeztem, az "Ultrát" is, de az életem egy sokkal összetetteb, sok minden mást is magába ötvöző valóság, aminek csak egy része az agykontrolos programozás, vagy a tükörtechnika, stb. és nyílván így része ég sok más is.
Tapasztaltam, hogy a Szeretet a Létbentartó energia, ami mindig képpes azzá változni, amire szükségünk van, legyen az gyógyulás, vagy akár egy autó.

Hogy én is eltérjek a témától: Itt, ebben a virtuális térben még ezidáig én is, valóban csak Szeretetet, megértést, érdeklődést tapasztaltam, és sokszínűséget.
Ezuton kérek elnézést, ill. megértést, ha némely hozzászólásom nem egy bólogató-jános szavai csupán, hanem én a saját tapasztalataim alapján akár ellent is mondok némely dolognak, de ezt nem rosszindulatból, hanem építő szándékkal tesze
m!!


... egy UT-on járó...
 
EviaDátum: Péntek, 2010-11-12, 10:03 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
"Beszéljünk őszintén az agykontrollról" Már sokszor megtettem, de úgy érzem, nem elégszer. Lépten-nyomon olyan esetekkel találkozom, amikor valaki az agykontrollt felhasználva többet árt magának, mint használ. Úgy teremt, hogy végig sem gondolja annak következményeit. (A Bűvészinassal szoktam példálózni)

Szeretnék leírni nektek egy olyan történetet, ami kisebb-nagyobb mértékben nagyon sok agykontrollossal előfordul: az egész azzal kezdődött, hogy a hölgy elvégezte a tanfolyamot, szeme előtt a gazdagság pompája lebegett... Nagyon erősen (és erőszakosan) teremtett magának pénzt és olyan munkát, amiről úgy gondolta, hogy a legjövedelmezőbb. Sikerült is, a házat, ahol lakott felújították, tervezgetett a férjével, hogy milyen helyekre fognak utazni... Majdnem minden úgy valósult meg, ahogy ő azt beprogramozta.

És most itt jön a probléma, ami felett olyan könnyen át tudnak siklani a tanfolyamot végzettek és csak a vállukat vonogatják. Azzal kezdtem a topikot, hogy a külső vágynak és a belső akaratnak egyet kell érteni. Ha nem így van, többet árthatunk magunknak, mint amennyit használunk. Vajon ennek a hölgynek mi volt a belső akarata? Mit szeretett volna elérni, mi volt a belső célja? Vagyis mi a célja még most is? A teste, a lelke és a szelleme mindent elkövet azért, hogy a belső célját elérje. Mindent, valóban. Miután már nem voltak anyagi problémái és az utazgatást, a könnyed életet tervezte, egy nagyon súlyos betegség tört rá. (Ezt most nem akarom részletezni). Ágyhoz kényszerült.

S ha most újból programozni kezd, hogy meggyógyuljon, lehet, hogy sikerülni fog, de a szervezete valami mást fog küldeni, újra és újra, egészen addig, amíg a "valódi célt" meg nem találja. Úgy gondolom, hogy ez a cél valami lelki, a belső fejlődésével kapcsolatos. A külső gazdagság pedig akadálya a lelki fejlődésnek, mert a csillogással elhomályosítja a valódi értékeket. (Ezzel a kijelentésemmel lehet vitázni, de próbáljatok belegondolni, mert igen súlyos mondat és legbelül kell eljutni az értelméhez) Ez a mérték persze mindenkinél más és más. Van, aki "kezelni tudja a gazdagságot", de többen inkább ellustulnak szellemileg a külső kényelemtől.

Ez egy nagyon kemény történet volt, sajnos nem teljesen kirívó eset. Agykontrollosoknak szól. Ebben a közösségben többen is vagyunk, akik ezzel a jelenséggel már rég tisztában vagyunk, de annak, aki félvállról veszi az önismeretet vagy a külső vágyait túlságosan előtérbe tolja, valóban tanulságos és megszívlelendő.


Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Agykontroll és a Titok » Az agykontroll nem csak sikerekről szól (Beszéljünk őszintén az agykontrollról)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024