Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Energia-vámpírok
Energia-vámpírok
EviaDátum: Kedd, 2011-04-05, 18:01 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Mindannyian ismerjük őket... Úgy gondolom, érdemes ezt a témát alaposan végiggondolni.
Az "energia vámpír" sokszor nem is tud arról, hogy mit tesz a másikkal. Számára a másik ember energiája olyan, mint a levegő. Megfullad nélküle. De ha elszívja előlünk az energiát, akkor mi fulladunk meg.


Neked hoztam...
 
vicus61Dátum: Kedd, 2011-04-05, 18:02 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 28
Kitüntetések: 3
Helyzet: Offline
Az energia vámpírok egyik fő tulajdonságuk,hogy akár tudatosan,akár tudat alatt,de folyamatosan szívják a friss energiákat - másoktól.
Amint gyengül az ellopható energia,máris tovább állnak.Minél frissebb és minél tisztább energiára akadnak,annál erőszakosabban "szívnak".A módszerekben nem válogatnak vagy nem tudnak válogatni. Kőfalakba ütközve sokkal többet veszítenek a saját megszerzett energiájukból,mint amit "normális" úton veszítenek és ettől még agresszívabbak lesznek.
Leginkább a közösségeket szeretik,mert olyan helyeken lehet "válogatni".
A kiszemelt egyének legtöbbször észre sem veszik,hogy áldozattá váltak.Érzékelik ugyan a negatív változást,de mivel a jelek nem egyértelműek,ezért legtöbbször önmagukban keresik a hiba okát.Ez veszélyes is lehet,mert az öngyógyításban téves pontokra alapozva "gyógyulnak" és ezek téves "gyógyulást" eredményeznek,vagyis több kárt okoznak maguknak,mint hasznot.
Az energia vámpírok jelenlétét néha nehéz felismerni,bár nagyon sok különös érzékkel megáldott ember azonnal kiszűri őket.
Legfontosabb jellemzőik:
- erőszakosság érzete
- különös,nem megmagyarázható ellenszenv az illető iránt
- szimpátia erős hiánya
- menekülési érzet az illetővel szemben
- taszító érzés
- negatív teltség érzete az illető közelében

Persze van nagyon sok "szimpatikus","behízelgő modorú vámpír is...Ezek sokkal veszélyesebbek és kitartóbbak,mint "nyílt" társaik.
Az energia vámpírok közeledésének elhárítására nincs egyértelmű védekezési módszer.Hiszen mindaddig,amíg "be nem kóstol" valamelyikőnket,addig nem tudhatjuk róla,hogy ő egy energia vámpír.
Jó tanácsként annyit tudok mondani,hogy ha a legkisebb gyanúnk is felmerül,hogy energia vámpírral kerültünk kapcsolatba,akkor azonnal "húzzuk" magunk köré azt az energiaburkot,amin nem tudnak áthatolni.Ez senkinek nem fáj,ingyen van,azonnal működik,csodálatos érzést,megbízható és tökéletes biztonságot ad.
Az energia vámpíroktól nem szabad félni,nem szabad a rossz érzéseket felidézni velük kapcsolatban,mert mint tudjuk, a félelem és a negatív energia is energia.Ha nincs kéznél friss,tiszta energia,ezt is tudják hasznosítani."Átkonvertálva" máris szép,tiszta energiához jutnak.
Megelőzni nem tudjuk tevékenységüket,de tenni ellene igen!
Ez is nagyon összetett dolog,mint az ezoteria bármely ága,de ne felejtsük el,hogy minden összefügg egymással.
A rossz gondolatoktól és rossz,nyomasztó emlékektől minél előbb meg kell szabadulnunk,ezzel is elzárva az "energiaáramlás" útját! Mert ezzel is folyamatosan biztosítjuk a vámpírok energiaellátását.Ha meg akarunk szabadulni tőlük végleg,akkor minden utat el kell zárni előlük.Még gondolatok útján is.
♥♥♥

Az üzenetet módosította vicus61 - Vasárnap, 2011-04-03, 14:11
 
csillaDátum: Hétfő, 2013-07-29, 15:17 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Sziasztok!
Én teljesen új vagyok ezen az oldalon,mint regisztrált tag, de látogatóként igen gyakran megfordultam itt.Tetszik az oldal, és azért is döntöttem úgy, hogy regisztrálok,mert van egy történetem, amit szeretnék megosztani Veletek, és véleményt hallani róla.
kb. 12 éve a szüleim értesítettek,hogy nagymamám haldoklik,menjek be hozzá a kórházba.Borzasztó látvány fogadott, a mama nem volt magánál, a szeme csukva, teljesen kitekeredve a feje stb.Én mindent megigazítottam, feje alá párnát tettem, arcát nedves kendővel áttöröltem, és leültem mellé az ágyra.Megfogtam a kezét, simogattam és elkezdtem beszélni hozzá.Nem sokkal később kinyitotta a szemét,nevemen szólított, és mosolygott.kb 2 óra hosszát voltam nála, és amikor indultam volna hazafelé,alig bírtam a lábaimat emelni.Otthon beestem az ágyba, és egy teljes napig csak aludtam.Mamámat 1-hét múlva hazaengedték a kórházból, jobban lett és segítséggel már menni is tudott. Ez az eset fél év múlva megismétlődött, szinte teljesen ugyan így.Mikor harmadszorra is bekerült nem tudtam meglátogatni, mert pont terhes voltam és nem akartam az amúgy is nehezen fogant és viselt terhességemnek ártani. Többször eszembe jutott,hogy vajon a mama leszívta az energiámat?Mivel akkor még nem foglalkoztatott annyira ez a téma, így a kérdésen mindig túlléptem.Amikor igazán elgondolkodtam ezen az a következő eset volt.3 éve egy 80 éves idős nénit aki a házunkba lakik,már az elfekvő osztályról adtak haza, pelenkázni, fürdetni, etetni kellett.A rokonok megkerestek, megtudták, hogy  eü végzettségem van,és itthon vagyok gyesen ápolnám -e a nénit,mert nem merik felügyelet nélkül hagyni. Persze elvállaltam, és ez így igaz ahogy itt leírom, pelenkába hozták délelőtt haza, éjszakára én már nem adtam rá, mert kitotyogtunk a wc-re, fürdeni a fürdőkádba zuhanyoztunk, 3 hét elteltével saját magának főzte az ebédet, tornáztunk, és másfél hónap alatt teljesen rendbe jött, boltba járt, temetőbe ment ellátta saját magát.Ami számomra fontos, minden este,mikor lefeküdt, odaültem mellé, megfogtam a kezét, simogattam, és kértem meséljen a fiatalságáról, a férjéről, vagy bármiről, amiről szeretne.A fáradtságot ugyan úgy éreztem mint amikor a mamámtól jöttem el a kórházból,csak hamarabb kitudtam magam pihenni.
Hát ez lenne az én történetem.Van még pár számomra érdekes jelenség az életembe, de most csak röviden ennyit szerettem volna leírni.Kíváncsi vagyok a véleményetekre......ha ez valami energia átadás hol tudnám ezt a képességemet fejleszteni, vagy esetleg másoknak segíteni.
További szép napot, Csilla
 
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Energia-vámpírok
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024