Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » MIERT NEM SIKERÜLNEK A DOLGAIM
MIERT NEM SIKERÜLNEK A DOLGAIM
agnesDátum: Péntek, 2011-07-22, 09:50 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
SZIASZTOK UGY LATOM SENKI NEM IRT MEG IDE
NEKEM RENGETEG KERDESEM VAN DE MOST A LEGFONTOSABB MIERT NEM SIKERÜLNEK A DOLGOK AMIKET ELTERVEZTUNK KÖZÖSEN A FERJEMEL
MINDENT MEGTESZUNK ERTE PEDIG KERESUK A LEHETÖSEGEKET DE HIABA NEM AKAR SIKERULNI SEMMI TUD VALAKI TANACSOT ADNI EZ UGYBEN NEKEM A HELYESIRASI HIBAKERT ELLNEZEST KEREK
SZEP NAPOT
 
EviaDátum: Péntek, 2011-07-22, 15:03 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Szia Ágnes. Voltak már itt írások, csak ki lettek törölve...
A kérdésed nagyon általánosítva van. Általános választ nem szeretnék adni, mert azok mind közhelyek. Hangzatosak és semmit sem érnek.

Azt kellene megtudnom, mi a konkrét problémád... és néhány részletet. Ha nem publikus, írd meg üzenetben. (Itt a fórumon a pü gombra kattintva tudsz üzenetet írni. Persze az én nevem alatt, ha nekem írsz) Az üzenetekhez a főoldalon a jobb oldali oldaldobozok közül a legfelsőben, ahol az avatarodat is látod.

Általában a "miért nem sikerül" kérdésre az a válasz, hogy azért, mert a belsőd nem is akarja. A kérdés itt igazából nem az, hogy miért nem sikerül, hanem az, hogy miféle gátak vannak benned, amelyek megakadályozzák azt, hogy a célodat elérd. Ha mélyebb szinten beszélünk erről a témáról, akkor vonatkoztasd el magad a férjedtől és a te saját céljaidra gondolj. Közös gátak nincsenek. A gát benned van, a férjed gátja pedig őbenne. A célod a te célod, neked kell nyitnod felé. Ha már megvan a cél és úgy gondolod, hogy valóban képes vagy elérni, már egyeztetheted a férjed céljaival is.

Ez a válaszom még korántsem kielégítő. Tényleg tudnom kellene, hogy pontosan miről van szó. Ha például gyermekvállalásról, akkor teljesen más úton kell megközelíteni a problémát. Ilyen helyzetben általában
az egyik fél felkészületlensége (vagy inkább önzése) a gond. Ebben a témában mindig a nő dönt, a férfi elfogad. Az anyai ösztön az Anyában van és nem az Apában. Úgy is mondhatnám, hogy a Földre kívánkozó gyermek az Anyának szól, és az Anya vágyódni kezd utána akkor, amikor a gyermek még nem is fogant meg. Ha a gyermek már létezik (megfogant vagy megszületett), az Apa elfogadja őt és szeretni kezdi. Az elfogadás és megszeretés az Apánál jóval lassabb folyamat mint az Anyánál.


Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » MIERT NEM SIKERÜLNEK A DOLGAIM
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024