Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Neked is van Őrangyalod! Kíváncsi vagy rá?
Neked is van Őrangyalod! Kíváncsi vagy rá?
IstiDátum: Szombat, 2011-09-03, 13:15 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Mindnyájunknak van egy kis őrangyala,aki születésünktől elkísér minket,és halálunkkor velünk együtt távozik a földről.
Családos emberek tudják,látják,tapasztalják hogy pici babájuk mikor maguk vannak,mintha valakit látnának,valakihez gügyögnek,valakire ránevetnek ágyukból! Ilyenkor az angyalkájukkal vannak kapcsolatban,de ahogy elkezdik "tanulni" a földi életet,úgy kezdik ezt a kapcsolattartást elveszíteni! De vannak akik még ezek után is képesek látni,hallani vagy éppen megérezni jelenlétüket!Állítólag angyalterápiás gyakorlatokkal mi is vissza szerezhetjük ebbéli elfeledett tudásunkat,érzékelésünket!Az angyalterápia nagyasszonya Dr.Doreen Virtue pszichológus,azt írja a honlapján(http;//www.angaltherapy.com)-on,hogy az angyalok különféleképpen szólíthatnak meg minket; néha olyan érzésünk van mintha a saját hangunkat hallanánk,de ezek a hangok jöhetnek bensönkből vagy akár kívülről is! De az angyalok csak az esetek negyedében közvetítik üzeneteiket hangokkal. Jelezhetnek bevillanó kis képek-látomások segítségével is, ébren vagy álmunkban! Mi magunknak kell megtalálnunk jelentését,máskor pedig érzelmeink,pszichénken keresztül kapjuk meg az angyali üzenetet! Ahoz hogy megértsük őket le kell bensőnket csendesíteni,meg kell nyitni elménket,meg kell szabadulnunk a negatív érzelmektől,hiszen itt vannak,üzennek,segítenek vagy vígasztalnak ha kell! Maguk az angyalok androgén természetűek,nincs nemük és áttetszőek! Maga az angyal szó Görög eredetű,és küldöttet jelent!Móriczné Molnár Katalin egészségfejlesztő terapeuta és lélekgyógyász szerint;-az angyaloknak fontos szerepe van az életünkben! Ő úgy fogalmazott ;"ezek a lények Isten és a fizikai világban élők közötti hírvivők,és minden embernek megvan a saját angyala"!Amikor a lélek testet ölt,akkor egy saját angyal jön vele e világra,aki vigyázz rá! Ha pedig meghal,akkor az angyala is vele megy! A rossz hír az,hogy a kételkedők igen ritkán tapasztalják meg az angyaluk létezését,mert csak magukkal vannak elfoglalva,és nem figyelnek a bensőjük jelzéseire! Nekem ez még azért is fontos mert álomfejtéssel-álomértelmezéssel is foglalkozom és hatalmas segítséget kapok szinte naponta az angyalomtól! Én abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy fizikailag is megtapasztalhattam őrangyalom jelenlétét! Erről bővebben csak akkor ha valakit érdekel! Egyébként álmunkban lehet a legkönnyebben kapcsolatba kerülni angyalunkkal-segítőnkkel,mert akkor vagyunk "lecsendesedve" vagy "alfa" állapotban,de az agykontroll is nagy segítséget nyújt ehez a kapcsolathoz! Talán cikkem után lesznek olyanok akik elszánják magukat és keresni fogják angyalukkal az elfelejtett kapcsolatot! Szeretettel! Isti.
 
EviaDátum: Hétfő, 2011-09-05, 19:25 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Azt írtad, bővebben akkor, ha valakit érdekel. Engem érdekel! Én egy kicsit másképpen fogalmazom az Angyal szó jelentését, de szerintem ugyanarra gondolunk.
Azért is érdekel a tapasztalásod, mert én egy-két évvel ezelőtt szintén tapasztaltam valamit, ami alapján már azt hiszem, megértettem a szellemi hierarchiának azt a részét, ami ránk tartozik itt a Földön. Pontosabban: már van sejtésem, ami teljesen megnyugtatott engem.


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Kedd, 2011-09-20, 11:29 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Evia!
Korábban,talán előző oldaladon már írtam arról az esetről, amikor fizikailag is megéreztem őrangyalom jelenlétét!
Történt ez egy szórakozó hely elött,ahol tömegverekedésbe cseppentem(védtem a barátom!) és a tömegből egyszerűen "ki húzott" valaki és akárhogy is akartam vissza menni,valami meggátolt benne! Senki nem volt a közelembe és valami "erőtér" vett engem körűl,és mintha más dimmenzióból,külső szemlélőjévé válltam az eseményeknek! Ezt akkor (80-as évek!) nem tudtam mire vélni! Ma már 100%-os bizonyosságal tudom,őrangyalom akadályozta meg hogy bajom essen! Szeretettel! Isti.
 
EviaDátum: Péntek, 2011-09-23, 09:35 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Ez egy csodálatos történet! Vigyáznak ránk, mindig vigyáznak. Annak is megvan az értelme, hogy miért éppen téged húztak ki onnan. Talán ha nem így történt volna, az egész életed másképpen alakul, ugye?

Neked hoztam...
 
vicus61Dátum: Csütörtök, 2012-06-07, 18:14 | Üzenet # 5 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 28
Kitüntetések: 3
Helyzet: Offline
Nagyon örülök az itt leírtaknak!
Én már gyermekkoromban tudtam,hogy van velem valaki.
Ma már tudom,hogy az a valaki az én angyalkám!
Tudom azt is,hogy mindig mellettem van és ha hozzá szólok érzem is őt!
Azt is tudom,hogy nagyon szeret engem. De én is nagyon szeretem őt!
1992-n hallottam a hangját, amikor hozzám szólt.
Fura érzés volt,először nem tudtam,hogy mit is hallok.Férfi hang volt,én viszont mindig úgy éreztem,hogy az én angyalom egy nőnemű angyal.
Nem emlékszem pontosan,hogy mit mondott,mert nagyon meglepődtem, de Valami ilyesmit mondott:
"- Ne gyorsíts,hogy ne lassuljon az idő!"
Igazából a mai napig nem értem a mondat mondanivalóját ...
Kis idő múlva ( pár hónap vagy egy év ) ismét szólt hozzám.
Határozott, erős,ám de meleg hangon ezt mondta:
"- Miért aggódsz? Hiszen itt állok a hátad mögött."
Mondanom sem kell,hogy ismét mennyire meglepődtem.
És sok évnek kellett eltelnie,mire ráébredtem,hogy a hang valódi volt, és csakis az én angyalom lehetett.Most már tudom.
Nem is igazán a fülemmel hallottam, hanem inkább a fejemmel, a gondolatommal. De szavak voltak,egy mondat,ami hozzám szólt.Ez 100%!

Az angyalunk tudják a legjobban,hogy mikor mire van szükségünk.De csak akkor segíthetnek,ha kérjük őket.
Kérni kell!
Hinni kell!
És szeretni!
Én mindig megköszönöm a segítséget! smile
 
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Neked is van Őrangyalod! Kíváncsi vagy rá?
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024