Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Könnyvajánló: Halál közeli élmények... (Dr Raymond Moody: Élet az élet után)
Könnyvajánló: Halál közeli élmények...
AngelDátum: Péntek, 2010-08-20, 22:09 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 84
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Dr. Raymond Moody a halálközeli élmények nemzetközi szinten is leghíresebb kutatója. 1975-ben jelent meg az „Élet az élet után” című könyve, amely úttörő mű volt ezen a területen és amely azóta több mint 10 millió példányban kelt el. Moody 1944-ben született a Georgia (USA) állambeli Porterdale-ben. A pszichiátria és a filozófia doktora, akinek mindez idáig tíz könyve jelent meg.

1975-ben Raymond Moody nagy feltűnést keltő könyve a klinikai halálból visszatért emberek tapasztalatairól. E jelenségnek Moody a halálközeli élmény nevet adta. A tudományos világ sokáig kétkedve fogadta, a gyarapodó tapasztalatok és az újabb vizsgálatok alapján napjainkra nyilvánvalóvá vált, hogy e beszámolók nem hazugságok, s nem is csupán álmok vagy hallucinációk. Egyre többet tudunk a halálközeli élmények élettani és pszichológiai alapjairól, s ez a tudás a mindennapokban is hasznosíthatóvá vált.
Az első kötetben közel 150 esetet dolgoz fel. Esélyt adva ezzel azoknak az Embereknek ,akik egészen addig sötét titokként éltek együtt életük ezen eseményeivel.

Könyvek még ezen témában..:

- Dr George Ritchie - Visszatérés a holnapból

Ez a könyv egy olyan ember életével ismertet meg,akinek halálközeli élménye meghatározta egész további sorsát. A saját klinikai halála közben tapasztaltakat foglalja össze. Tulajdonképpen ez az esemény indította arra, hogy orvos - mások baján segítő ember legyen.
Dr George Ritchie (több mint harminc éve gyakorló orvos Virginiában,alapítója és elnöke a Universal Corporation-nek) mint Dr. Moody barátja, lelkes kutatója és megfigyelője a halálközeli eseményeknek.

- Betty J.Eadie - Átölel a fény

Beszámoló egy asszony halálközeli élményéről.Ebben a könyvben egy nyolcgyermekes családanya beszél nekünk a halál-közeli élményéről és arról,hogy mit tudott meg és látott az élet túloldalán.
Hatalmas titkot rejt az Átölel a Fény...Valami olyan titkot,amelyet próféták és vezető szellemek évezredek óta tanítanak.Ő úgy ismerte meg ezt,hogy majdnem belehalt. Beszámolójának ereje abban áll,hogy megváltoztatja életünkről alkotott elképzeléseinket.

- Dannion Brinkley - Megváltott a fény (1)

Öröktől fogva foglalkoztatja az embert mit rejt a jövő,de talán még jobban,mi vár rá a halál után. Dan Brinkley hiteles beszámolóiból,halálközeli élményeiből a világ legkülönösebb története bontakozik ki.
Dr. Raymond Moody, a hírneves pszichiáter épp az ÉLET AZ ÉLET UTÁN című könyvéhez gyűjtött anyagot, amikor egy újsághírből értesült a villám sújtotta Brinkley haláláról. Személyes találkozásuk alkalmával megtudta Brinkley kétszeri halálának eseményeit,aki beszámolt a Fénylények birodalmáról - ahol Isten irányítja a cselekvéseket és a földi porhüvelybe való visszatérés fájdalmas részleteiről.

Ebből a könyvből film is készült..- Megmentőm a fény címmel. - Érdemes megnézni.Tanulságos.

- Dannion Brinkley - A békét adó fény (2)

Ugyanazon a szellemi felfedező úton halad tovább, két halálközeli élményét követően rendkívüli érzékelőképességek birtokába jutva.Megtudhatjuk tőle,hogyan tekinthetjük végig egész eddigi életünket, illetve hogyan fedezhetjük fel és fejleszthetjük tovább saját különleges érzékelőképességeinket.Az általa leírt bölcsességek és módszerek megmutatják,hogyan tehetjük életünket újra teljessé és gazdagabbá azáltal,hogy feladatainkra összpontosítunk,segítünk másokon,rendszeresen újraértékeljük az életünket, fejlesztjük érzékelőképességeinket.

Hát egyelőre ennyi...ha szeretnétek folytatom.

Szeretettel : Angel bye

S egy videó..ki ne ismerné.. smile De pont ide való..



~~ Egy Mosolyt Hoztam..:) ~~ Neked..:) ~~

Az üzenetet módosította Angel - Péntek, 2010-08-20, 22:13
 
EviaDátum: Kedd, 2011-02-22, 23:29 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Halálközeli élmények
Összeállította: Karsay István

A könyv letölthető az oldalunkon itt:
Karsay István: Halálközeli élmények című könyv letöltése

"...Ennek az anyagnak az összeállításában nagyban elősegítette az, hogy én magam is átéltem egy Halálközeli Élményt. Emlékeimben – régi könyvek olvasásakor – alagút élmény volt, ami számomra jelentette ennek az élménynek az átélését, így amit én átéltem a balesetemkor, azt nem tudtam be Halálközeli Élménynek, hanem egy különleges testelhagyásnak csak, ami csodálatos volt, feldolgozhatatlan, elmesélhetetlen, ezoterikus, és sok megtapasztalással járt...."


Neked hoztam...
 
EviaDátum: Vasárnap, 2011-09-04, 14:12 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Figelem! Raymond Moody: Élet az élet után c. könyve teljes hosszában megtekinthető és elolvasható itt a fórumunkban, az olvasószobában. Ezt a könyvet mindenkinek szeretettel ajánlom!

Raymond Moody: Élet az élet után


Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Könnyvajánló: Halál közeli élmények... (Dr Raymond Moody: Élet az élet után)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024