Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Amikor az álom Figyelmeztet!
Amikor az álom Figyelmeztet!
IstiDátum: Szombat, 2010-07-24, 17:26 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Két esetet szeretnék megosztani azokkal akik értelmezni szeretnék a saját álmukat,mind kettő velem történt meg!

1998-ban lehetőségem nyílt hogy Németországba utazzam dolgozni. Kiutazásom elött az Agykontrollal elsajátított módszer segítségével szerettem volna tudni mi vár rám az új munkahelyemen. De álmomban nem a leendő munka történéseit álmodtam,hanem azt hogy az ágyamban a feleségem és köztem egy cigány férfi feküdt.Minden erőmmel el akartam zavarni,de nem sikerűlt! Reggel ébredéskor törtem a fejem mit jelenthetett ez az álmom,de nem jöttem rá! Ez az álom azután (már nem tudatosan!) még több alkalommal is visszatért,pontosan úgy mint legelőszőr!Pár hónap múlva kiutaztam Németországba és különböző időszakonként ez az álom mindíg visszatért! Aztán 2000-nyarán megfejtőtődött az álmom! Ikerlány testvérem megírta hogy a nejem "összejött" (megcsal!) egy cigány festővel,aki a házam felújításán dolgozott! Ráadásul ez a festő,gyerekkori barátom volt! Tehát az álmom 2-évvel előre jelezte,és igen egyértelműen hogy mi fog történni! Azon már kár elmélkedni hogy "kivédhettem"volna e?!
A másik álmomban a számban, a fogam és a nyelvem közé,rágógumi szerű massza ragadt,és szinte fájt ahogy próbáltam megszabadulni tőle! Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki,de pár napra rá,azon az oldalon ahol álmomban a "rágógumi" ragadt,eltört egy fogam! Ez az álmom ugyancsak megísmétlődött egy bizonyos ídő után,reggel ébredéskor a tükörben nézegettem a fogaim de nem láttam semmi elváltozást! Mondanom se kell,pár nap múlva ismét eltört egy fogam,és ugyan azon az oldalon ahol az a "massza"szerű dolog jelezte! Ezért tényleg érdemes komolyan vennünk az álmainkat,pláne a visszatérőeket! Remélem lesznek akik jobban odafigyelnek álmaikra! Kellemes és hasznos álmokat is álmodunk,sőt tanácsot is kaphatunk (ahogy Evia is írta!) tudatos álommal! De ez hosszabb történet! Addig is,szép és hasznos álmokat kívánok mindenkinek! Isti.

 
magasDátum: Hétfő, 2010-08-02, 05:48 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Nekem folytatásos álmaim is vannak, amik nem földi körnnyezetben vannak, de a szereplők ismerősek, és állandóak, mint a főldi emberi környezetünk. Valamennyire befolyásolni, irányítani is tudom az álmokat, de sokszor egy probléma megoldodása előtt kidob az álom... felébredek. Mit tudtok az ilyen álmokról?

... egy UT-on járó...
 
IstiDátum: Hétfő, 2010-08-02, 15:50 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Ezt,amiről írtál, Én "álom az álomban" vagy álom- álmodásnak nevezem! Nem tudom mennyire vagy képes kontrollálni magadat ilyenkor? Tudod e hogy ilyenkor álmodsz? Én például mikor "rájövök" álmomban hogy álmodom,akkor szándékosan manipulálom a történetet,erotikus tartalmat adok neki,vagy éppen víz alatti életet élek,mert tudom hogy semmi bajom nem származik belőle! Ébredés után,sokkal pihentebb és boldogabb vagyok! Agyunk elképesztő dolgokra képes,ha írányítani tudjuk! Kedves Magas! Azért "dob ki" az álmod a probléma megoldása elött,mert a történeteket akkor "találja ki az Agyad"és nincs ideje a probléma megoldásra,ezért szünetet "iktat" be, úgy hogy felébreszt! Próbáld meg ilyenkor átgondolni a problémát,és rá koncentrálva visszaaludni! Vagy következő estén,elalvás elött,szintén az álmodra koncentrálni és "tovább álmodni" a történetet! Lehet hogy Eviának is lessz ötlete erre! Szép estét és kellemes pihentető álmokat Neked! Isti.
 
EviaDátum: Hétfő, 2010-08-02, 16:18 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Nahát! Isti, miért nem használod ki jobban a tudatos álmodás lehetőségeit? A tudatos álmodás nagy kincs, írtam is már róla többször. Nem nagyon szeretem, amikor azt mondják, hogy semmi következménye nincs. Mindennek van következménye. Leginkább a tapasztalat. (Persze, tudom mire gondolsz, de minden csak hozzáállás kérdése)

Az én ötletem az, hogy ha valakit érdekel, hogy tudatosítsa az álmait, próbálja ki! A gyakorlat, amit erről leírtam, nagyon egyszerű. Az egyetlen kellemetlenség, hogy kicsit hülyének érzi magát az ember, amikor ébrenlétben végzi a forgáspróbát és a többit. De - higgyétek el - fantasztikus élmény, amikor kiderül, hogy ez nem a valóság, hanem álom!
Tudatos álomban meg lehet vizsgálni a világot magunk körül, a színeket, a hangokat, a szagokat, tapintást... És ami a legfontosabb: tudatos álomban megkapod a választ mindenre, amire a benned lévő "isteni szféra" képes válaszolni. Ugyanezzel az energiával képesek lehetünk gyógyításra és öngyógyításra is.
Cikk a tudatos álmodásról

Az álom akkor "dob ki", azaz akkor ébredünk fel, ha valamire rákoncentrálunk és fixáljuk a tekintetünket. Vigyázni kell a szemmozgásra. Amikor az álom tudatosodik bennünk, akkor szokott előfordulni, illetve akkor, amikor álmunkban nagyon izgatottá válunk.


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Hétfő, 2010-08-02, 17:28 | Üzenet # 5 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Evia!
Én most arra próbálom használni a tudatos álmodást,hogy rákapcsolódjak az egyetemes tudásra! De nem csak álmomban keresem a módját,hanem az agykontroll technikával,alfa állapotban is!Egyenlőre még nincs "kézzel fogható" eredmény! Szeretném megtalálni a Tudás Tárházát! Gyakorolnom kell még az álmomban az újság olvasást is,mert csak szavakat tudok még,mondatokat nem,olvasni! Sőt,a kérdéseimre kapott válaszokat hallom,de sokszor nem értem mert mintha idegen ,nem ismert nyelven beszélnének hozzám! De úgy érzem jó úton járok! Csak hát gyakorolni,tanulni,gyakorolni! (csak ne lennék olyan türelmetlen!) Köszönöm hogy figyelsz Rám! Sajnos ezekkel a hangulat jelekkel nem tudom kifejezni kellőképpen az érzésem irántad,olyat írni sem akarok,a félreértések elkerülése végett! Ezért csak boldog könnycseppeket kívánok,és felszabadult őszinte kacagást mindennapra Neked! Isti.
 
EviaDátum: Kedd, 2010-08-03, 09:44 | Üzenet # 6 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Isti, az újságolvasással kapcsolatban a javaslatom az, hogy ne betűket keress, hanem szimbólumokat az újságban, lehetőleg egyszerre egyet. Alfában, meditációban, félálomban és tudatos álomban is próbálkoztam olvasással, de - úgy tapasztaltam, hogy - ott valami más technikát használnak.

Ezek a jósló álmok legtöbbször úgy hordozzák az információkat, hogy csak akkor tudjuk összeegyeztetni az eseményekkel, amikor már azok megtörténtek. Ha figyelmeztetésnek szánták, akkor adhattak volna valami konkrétumot, vagy valami irányt. Egy kicsit úgy tűnik, mintha magadat okolnád érte, pedig tényleg abszurdum lenne kitalálni egy ilyen álom alapján, hogy mire kell vigyázni. - Vannak technikák, amelyekkel az álmainkat fejtegethetjük, én is dolgozom ilyen technikákon, elég lassan haladok. Meditációban vagy alfa állapotban lehet közelebb jutni a megfejtéshez. (már amikor lehet)

Amikor a fiam pici volt, álmodtam a Halállal. Beszélgettünk. Megkérdeztem, meddig fogok élni. Azt mondta, nagyon sokáig. Nem mertem ugyanezt megkérdezni a fiamról. Csak annyit kérdeztem: És a fiam jól van? Nevetett, azt mondta, "ne aggódj, a fiaddal minden rendben van." És szó szerint a következőt tette hozzá: "Óvakodjon a befagyott tó jegétől" Ezt a fiamnak rendszeresen elmondom, hogy soha ne felejtse el, és soha ne akarjon korcsolyázni, kerülje a befagyott tavakat. Ez az, ami szerintem a konkrét figyelmeztetés. És ezért az álmomért azóta is hálás vagyok.


Neked hoztam...
 
IstiDátum: Kedd, 2010-08-03, 15:50 | Üzenet # 7 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Köszönöm Evia a tanácsod,megpróbálom a szimbólumokat keresni!Szép napot! Isti.
 
agnesDátum: Péntek, 2011-06-03, 12:40 | Üzenet # 8 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
sziasztok szep napot
azert batorkodom ide irni mert talan tudtok nekem segiteni
nagyon regen älmodtam kb8-10 eve,
feher ruhas feher haju öreg emberek vettek körül elége zart körbe es en ugy emlekszem kisebb voltam naluk a derakukon barna öv volt ,es a nevem szolitotak körbe forogtam es mindegyiknek igertem nem felejtem el amit mondatak mert nagyon fontos .hirtelen ebredtem es nem emlekeztem mi volt az a fontos dolog amit nem lett volna szabad el felejtenem.neha elö jön a gondolat valamit meg nemtetem meg valamit el felejtetem megtudhatom valaha ?hogyan lehet ezt megoldani?es tudatos älmodast hogyan lehet megtanulni?ha valaki szana arra idöt ,hogy välaszolna azt nagyon szepen meg köszönöm toväbbi szep napot
 
EviaDátum: Péntek, 2011-06-03, 23:48 | Üzenet # 9 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Szia Ágnes,
a tudatos álom megtanulásáról itt írtam:

A Tudatos álom megtanulható

Könnyen és egyszerűen meg lehet tanulni, olvasd el a cikket és meglátod. Az álmodat még át fogom nézni és hamarosan megpróbálok rá válaszolni is.


Neked hoztam...
 
agnesDátum: Csütörtök, 2011-06-09, 07:41 | Üzenet # 10 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Szia Evina häläs vagyok hogy szänsz räm idöt
el olvastam a cikket es alkalmazom mostmar
a technikat.remelem nekem is sikerul majd.
Tovabbi szep napot neked es mindenkinek
 
monexexDátum: Vasárnap, 2011-12-04, 15:58 | Üzenet # 11 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Üdözlök mindenkit!Ma találtam rá az oldalra!Nagyon köszönöm!...Ma ebéd után lefeküdtem egy kis sziesztára!Álmodtam!Otthon voltam,anyu szólt,h itt van apu(aki meghalt).Beszélgetett velem,megöleltem,tudtam h halott,de mindenki más úgy viszonyult hozzá,mintha élne.Úgy viselkedett,mondott dolgokat,mint a 7köznapokba.Konyhába voltunk,de már a régi lakásunkban,ahol rengeteg méhecske(vörös) jelent meg.Próbáltam őket kihesegetni az ablakon,az egyik utánam repült,megcsípett,szemem,szám feldagadt,muttattam apunak.Közbe egyre több és több méhecske jött.Az álom vége,az ágyamba fekszem,és a paplanom végét vmi lebegteti óriási erővel a plafonig,közben vmi nyom le,alig bírtam felkelni,kinyitni a szemem,tudtam h félig ébren vagyok...nagyon rossz volt... Kiváncsi lennék..segítenétek! Millió ölelés
 
vicus61Dátum: Csütörtök, 2012-06-07, 11:29 | Üzenet # 12 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 28
Kitüntetések: 3
Helyzet: Offline
Szia "monoxex"!
Azért tettelek idézőjelbe, mert kis betűvel van írva a neved. smile
Most olvastam a bejegyzésedet, de látom, hogy már fél éve írtad.
Ahogy olvastam az álomról szóló írásodat és nagyon ismerősnek tűnt.
Mindenki szokott álmodni rég eltávozott rokonaival vagy ismerőseivel. Az ember álmában tudja,hogy valójában már nincs itt a Földön az, akivel álmodunk, de álmunkban annyira természetes, hogy közöttünk van és olyan,mint mi.
A méhecskék miatt ébredtél fel.
A méhecskék csípése elég kellemetlen.
A tudatalattid ébresztett fel méhecskék formájában, mert sehogy sem illettek oda,tehát álmodban tudtad,hogy a méhecskék jelenléte rossz, attól függetlenül,hogy félsz-e tőlük vagy sem.
Egy régebbi időbeni jelenetnél,ami nem kell az emlékeidnek.
A régi lakásotokban érthetett téged valami anno,ami vagy nagyon szép volt vagy nagyon fájdalmas.

Van,amikor az agy sokkal gyorsabban ébred,mint maga a test. Ezáltal érzékeled,hogy a tested még nem fogad szót az "ébredés" parancsnak. El kell telnie egy kis időnek, amíg szinkronba áll egymással minden és egyszerre működik a test az aggyal.
Hogy nálad mitől volt ez? A méhecskék váltották ki.
A piros szín az erőt, a hatalmat és a tüzet is jelképezheti.
Talán te magad sem tudod, csak a tudatalattid, hogy miért éppen méhecskék voltak amitől fel akartál ébredni, miért éppen pirosak? Azt, hogy miért csíptek meg, azt tudjuk: azért, hogy felébredj.
Elképzelhető, hogy ha nem jönnek a méhecskék és nem ébredsz fel az álmod azon részénél, akkor olyas valamit láttál volna, ami titok még előtted a tudatos világod előtt, vagy nem állsz még készen annak befogadására.

A leírtak összefüggését tekintve ez csak egy fikció.
De remélem, hogy tudtam vele segíteni.
Kérlek írj, ha ismét itt jártál.
 
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » Amikor az álom Figyelmeztet!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024