Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » A Gyógyító!
A Gyógyító!
IstiDátum: Hétfő, 2010-07-26, 09:47 | Üzenet # 1 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Jim Sanders a Texas A@M egyetem elvégzése után Dallasban a "Christ for the Nations" bibliaiskolában tanulta az Igét. Ez az ember most Magyarországon gyógyít az Úr csodálatos ereje által! Járja a városokat falvakat és gyógyít! Én Szegeden megtapasztaltam kíváncsiságból a hatását és elmondhatom Valóságos! Aki teheti,próbálja ki mert felejthetetlen és saját maga fogja megtapasztalni Isten létezését és erejét! Az Ezoteriával foglalkozóknak meg külön ajánlom,mert olyan plusszt kapnak amivel sokkal hatásosabban jutnak bármiben eredményre! Szép napot mindenkinek! Isti.
 
magasDátum: Hétfő, 2010-08-02, 05:52 | Üzenet # 2 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Én is megtapasztaltam öt... erős, és fura energiája van, de nem egyedülálló. Tapasztaltam már összetettebbet, egyenesebbet is.

... egy UT-on járó...
 
IstiDátum: Hétfő, 2010-08-02, 16:25 | Üzenet # 3 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Én úgy tapasztaltam meg hogy kb.10-en álltunk egymás mellett,csukott szemmel,hátunk mögött "fogóemberekkel"! Egyenként odajött hozzánk,nyakunkhoz érrintette a kezét,közben angolul beszélt,(kérte Isten gyógyító energiáját a gyógyulásunkhoz!) Amikor elém ért, a csukott szemhéjjamon keresztűl erős fehér fényt láttam,és merev lábbal hanyatt dőltem,és olyan érzésem volt mintha vízbe merűltem volna! A feleségem elbeszéléséből tudtam meg,(Ő pár méterről nézte az esetet!) hogy mikor hanyatt dőltem, a hátammögött álló "fogóember" elkapott és a fűre fektetett! Kb.5-7 percig feküdtem mozdulatlanul,miután felocsudtam,nem emlékeztem hogy a fogóember mit csinált velem,csak a fehér fényt láttam és nagyon kellemes boldog érzés töltött el! A többi ott lévő emberrel is ugyanez történt! Ezt az 5-7 percet,mint lebegést a vízen éltem át! Tehát így hatott rám a "közvetített" Isteni energia,ami nem Sanders energiája volt! Mind ez Szegeden a Mátyás templom elötti füves parkban történt,1994-ben,kb.90-100 emberrel! Szegeden még most is gyógyítanak így Jim Sanders tanítványai,minden héten egy kultúr házban! Hát röviden ennyit a tapasztalásomból! A kételkedők pedig próbálják ki maguk,mert csak akkor lessz hiteles! Szeretettel! Isti.
 
magasDátum: Szombat, 2010-08-07, 13:12 | Üzenet # 4 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Jim Sanders-t én is hasonló képpen tapasztaltam meg. Éppen ezért, az előbbi állításomat most megerősítem.
A gyógyítók a "gyógyító" energiát ha nem csak tükrözik, hanem átengedik magukon, akkor azt be is "koszolják", ill. legyengítik. Ha beteg a gyógyító, akkor betegség-specifikusan méginkább gyengül az energia. Aki ezt nem tapasztalta még, azt jól becsapták a "tanítóik" a beavat/koz/óik! Bármilyen embertől kapott beavatás csak beavatkozás, mert korlátok közzé szorítja a beavatandó lehetöségeit, még akkor is, ha az pillanatnyilag a közvetítö csatora, vagy bármely képesség kibővítésének, kiteljesítésének is látszik, vagy ennek tapasztalja a beavatott.

Hozzáadva (2010.Aug.07, 14:12)
---------------------------------------------
Még valami: nem levegöbe beszélek, hanem ez a saját életem egyik tapasztalása. Már túl vagyok rajta.
Egymást tanítani és gyógyítani csak a saját tapasztalataink átadásával lehet, minden más csak látszat, vagy tüneti kezelés. Ezt elöbb-utóbb mindenkinek meg kell érteni, tapasztalni.


... egy UT-on járó...
 
IstiDátum: Szombat, 2010-08-07, 18:06 | Üzenet # 5 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Eléggé átgondolatlan ez az elméleted! A Gyógyítót nem úgy kell elképzelni mint egy aluminium vagy réz vezetéket! A közvetített energia pedig nem elektromosság! Ez a "tiszta" energia REZGÉS! Ami nem "koszolódik" be a közvetítő által,és nem is gyengűl le! Az amplitudója se változik mivel csak "átfolyik" a közvetítőn és beépűl a fogadóba! Éppen azért változik a Gyógyító rezgés száma a Beavatás után,hogy képes legyen befogadni és tovább adni ezt az energiát a saját szervezetének károsodása nélkül! Ezért tanultuk Mi (akik nemzetközileg elismert Mesterektől tanultunk!) hogyan kell a túlzott energia bevitelt kontrolálni,és a feleslegesen felvett energiától megszabadulni! Nem akarok senkivel szemben korai elsietett véleményt alkotni,de közvetlen munkatársnőm egy hónapja végzett el egy Reiki tanfolyamot 1-nap alatt,hát döbbenet amit és ahogy tanították neki! Én már 1995-óta "művelem" és tanulom még mindíg,és azok közé tartozom akik Németországban 1999-ben Tanmaya Honervogt-tól is tanulhattam! Szeretettel ajánlom a Magyarul is megjelenő könyvét ;Reiki a kéz által közvetített Gyógyítás és Harmónia!
Rengeteg hasznos,képekkel is illusztrált gyógyító technikák találhatók benne,sőt arról is szó van benne hogyan reagálnak az állatok a Reiki energiára! Mint tudjuk az állatoknál nem működik a Placebó hatás,mivel nem értik az emberi beszédet! Kedves Magas! Sajnálom hogy ez a meglátásod amit írtál,szerintem tévúton jársz és ezért nem is lehetnek igazi sikerélményeid! De ez a Te életed és a Te ismereted,ezért Én nem erőltetek Rád semmit,csak leírtam a saját álláspontomat! További szép hétvégét kívánok Neked! Isti.
 
magasDátum: Szombat, 2010-08-07, 18:32 | Üzenet # 6 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Kedves Isti!
Én is végeztem reikit, és nem is csak azz egyik félét. De kaptam beavatásokat más témákban is. Tudom, hogy miről, és mit beszélek. Ez az én tapasztalatom.
Sikeres gyógyításaim is vannak, dokumentáltak is, /pl.: daganat/ de azok egy összetett, sajátos, saját magam által megtalált, és kitapasztalt "módszer" segítségével születtek. Megoszthatom Veled is.
Én sem erőltetek senkire, semmit, csak a 20 éves tapasztalataimat osztom meg Veletek. Fogadd elfogulatlan Szeretettel.

Hozzáadva (2010.Aug.07, 19:32)
---------------------------------------------
Ajánlom még figyelmedbe, kedves Isti, a 'Beszélgetéseink' közt találhatő

"Mit tudsz TE mint személy, és mennyi a HIT-ed?" c. írásomat, ezen a honlapom,
amit nem én írtam, de igaznak tartván, ide idéztem.


... egy UT-on járó...

Az üzenetet módosította magas - Szombat, 2010-08-07, 18:34
 
IstiDátum: Vasárnap, 2010-08-08, 03:36 | Üzenet # 7 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Szeretném tudni melyik irány vonalat vagy irány vonalakat tanultad,azaz melyik Mester tanítását sajátítottad el? Mert mint írtad kaptál beavatást más témákban is! Ha leírnád hogy történt a Reiki beavatásod és mikor megköszönném! Szép vasárnapot! Isti.
 
IstiDátum: Hétfő, 2010-08-09, 10:35 | Üzenet # 8 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Jó hosszúra sikeredett a válaszod,de a kérdésemre nem kaptam választ! Hogyan történt a BEAVATÁSOD?
Írásodból csak az derűlt ki (számomra!) hogy pénzedért nem azt kaptad amit szerettél volna! Ezért Te is beálltál a lázadók sorába,ami rendben is van csak nem kéne egy "kaptafára"venned a "Mestereket" "Tanítókat"! Az igazi Mester vagy Tanító, "Beavat",megtanítja a gyógyító technikát,megmutatja az Útat,és Útadra enged,Rád bízva hogyan fejlődsz tovább,merre kanyarodsz,esetleg hogyan adod tovább a tanultakat! Nem tart maga melett,nem kell Őt imádnod-bálványoznod,esetleg más hívőket toboroznod! Én is tanulmányoztam az Indiai vallást,a Krsna tudatot,Krsna energiáinak tudományát,a Mahätmäk tudását a lelkek útján-t,a Samsärán túli tudományt,ezeket mind A.C.BHAKTIVEDANTA SWAMI PRABHUPäDA a Krsna-tudat Nemzetközi Szervezetének alapító äcäryája akit Ő Isteni Kegyelmének tartanak és hívnak-tól! De itt felmerűl akkor egy kérdés, ha ekkora az Isteni tudatuk,akkor miért Szent állat a Tehén? Én azt vallom,bárki bármit tanul,ha elég intelligens,megtanul "szelektálni!"Nem kell mindent "készpénznek" venni,de abba a hibába se essünk mint az a "frissen felszentelt pap" aki szerint Jézus nem jól hírdette az Ígét! Átformálta,átértelmezte a saját "ízlése" "tudása" szerint! Ebbe a hibába nagyon sok "tanuló" is beleesik! Kikerűlve az "iskolapadból"mindent jobban tud a Tanítóktól! Tehát végezetűl megint csak arra kérlek kedves Magas,írd meg nekem hogyan zajlottak a Reiki beavatásaid és kaptál e róla bizonyítványt? Köszönettel,szép napokat kívánok! Isti.
 
magasDátum: Hétfő, 2010-08-09, 19:06 | Üzenet # 9 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Isti kedves!
Azt szeretnéd, ha beszámolnék a reiki beavatásomról. Nem teszem, mert semmit nem jelent már néhány éve az, bár van pairom róla 2x3 is. Ha figyelmesen olvasod irásom, még sok minden más is kiderül belőle. A pénzemért akkor azt kaptam, amire akkor számitottam is, de később meghaladtam. Én is ismerek Igaz Tanitót, de olyan csak elvétve van, és az soha nem kér pénzt a tanitásáért. Az iskolapad pedig soha nem ingyenes!
Dehát mindenki másként járja az Utat.

Hozzáadva (2010.Aug.09, 20:06)
---------------------------------------------
A hosszura sikeredett irásomat pedig másutt, feljavitva olvashatod!
Szeretettel: Magas


... egy UT-on járó...
 
IstiDátum: Csütörtök, 2010-08-12, 10:26 | Üzenet # 10 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Mivel szerinted a Reiki beavatásod már semmit sem jelent,nem hiszem hogy bármit is megértettél vagy elsajátítottál ezzel kapcsolatban! Ez nem biztos hogy a Te hibád,lehet hogy arról van szó,egy "átverés" áldozata lettél! Olyan ez mint a Kínai piacon "Adidas" melegítőt venni! De felvetődött bennem egy másik gondolat is,lehet hogy többnek akarsz látszani mint ami vagy? Ezzel sincs semmi baj,az ambició nagyon hasznos is lehet! Csak hogy most jön a lényeg a HITELESSÉG! Ha másoknak nem,Nekem ez nagyon számít! Ez lehet egy barátság alapja,közös munkáé,plussz a mások iránti tisztelet,megbecsülés-sé is! Engem mikor egy másik közösségben arra kértek amire Én Tégedet,hogy írjam le hogyan történt a beavatásom és kapcsolatom a Reikivel,vettem a fáradságot és részletesen leírtam,sőt még az e közben érzett látomásomat , és érzéseimet is megosztottam az érdeklődővel! Ezt szántam útmutatásnak,és bizonyítéknak is hogy a kételkedést eloszlassam,és hogy a leendő Reikit tanulni vágyó ne érje be kevesebbel! Egyébkén nekem mindig is fenntartásaim voltak,vannak és lessznek is, a "névtelen" "arctalan" Önmagukat vállalni nem merő emberekkel szemben! Ezek Nekem csak "vannak még" kategória! Csak annyit várok el másoktól amennyit Én tudok nyújtani! Őszinteséget,hitelességet,bizonyítást,minden tekintetben! Én nem akarok az "illuzionista" szerepében tetszelegni,aki "misztikus"álnév és "maszk"mögé bújik,ezzel is fokozva a hatást,és eltúlozza a szerepét,ezzel is csodálatot keltve Önmaga iránt! Megmaradok az aki vagyok,egy ember a sokaságból,aki saját erőből és tudásvágyból elsajátított és megtanult (Nemzetközileg elismert Mesterektől!) olyan ismereteket,amikkel próbálok más "rászoruló" embereken segíteni!Nem anyagi haszonért,nem Önmaga csodálatáért,hanem SZERETETBŐL-SZERETETÉRT! Kedves Magas! Ha ez az írásom most ellenérzést váltott ki belőled,megértem! Nekem a képmutatás nem kenyerem,az érzéseim,véleményem megírom és felvállalom! Nem törekszem népszerűségre -elismerésre,ezek talmi dolgok! Szeretem ha komolyan vesznek és nem próbálnak "megvezetni"! Reméllem érted mire célzok?! Legyen szép heted és értékeld a tudást! Isti.
 
magasDátum: Csütörtök, 2010-08-12, 18:26 | Üzenet # 11 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Köszönöm, Kedves Isti a jóindulatod!
Ha nem akarnál mindent kielemezni, megmagyarázni, engem is, és másokat is sokkal jobban megismerhetnél!
Ezért marad számodra sok ember a "vannak még" kategoriában. A névtelenség számomra is, mint sokak számára szürő, mégha nem is mindenkinek világos, hogy miért.
Idézek neked ide egy beszélgetést, erről az oldalról való.
"Magas írta, azaz én:
Kedves mindenki!
Szerintem is, az agy jobbfélteke szinkromban müködik a szívvel.
A teremtéshez tényleg, alapvetően 4 dolog kell: 1, indíték /ok, "kényszer"/ 2, szándék /a szív odaszánása, azaz az, hogy szeretném, ha megtörténne, tehát ez érzelem/ 3, gondolat /átgondolása a miérteknek, és az eredménynek/ 4, TETT azaz tenni is kell "valamit" mégha csak jelképesen is, a "teremtődés" érdekében! Pl. sokszor elég a hangosan kimondott szó.
Az agykontroltt én is elvégeztem, az "Ultrát" is, de az életem egy sokkal összetetteb, sok minden mást is magába ötvöző valóság, aminek csak egy része az agykontrolos programozás, vagy a tükörtechnika, stb. és nyílván így része ég sok más is.
Tapasztaltam, hogy a Szeretet a Létbentartó energia, ami mindig képpes azzá változni, amire szükségünk van, legyen az gyógyulás, vagy akár egy autó.
Hogy én is eltérjek a témától: Itt, ebben a virtuális térben még ezidáig én is, valóban csak Szeretetet, megértést, érdeklődést tapasztaltam, és sokszínűséget.
Ezuton kérek elnézést, ill. megértést, ha némely hozzászólásom nem egy bólogató-jános szavai csupán, hanem én a saját tapasztalataim alapján akár ellent is mondok némely dolognak, de ezt nem rosszindulatból, hanem építő szándékkal teszem!!
Komment
Evia Dátum: Szombat, 2010.Aug.07, 16:20 | Üzenet # 12
Amikor a jó szándék és az őszinteség együtt jelenik meg valahol, az a legnagyobb kincs és vigyázni kell rá.
Ha valamiben nem értünk egyet, az azt jelenti, hogy nem a tükörrel beszélgetünk, hanem végre egy olyan információhoz jutottunk, ami rajtunk kívüli, olyan következtetés, ami nem belőlünk ered. Ezt csakis egy másik ember képes átadni nekünk. - Úgy gondolom, hogy ezt csak az egó önzése "utasíthatja el" vagy sértődhet meg miatta.
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindig mindent el kell fogadnunk abból, amit mások mondanak. Az ember szubjektív, és minél több különböző szubjektív vélemény találkozik, annál közelebb kerül az objektívhez. A fanatizmuson vagy a leegyszerűsített, babonás világképeken már keresztüllátunk. (Azt is feltételezzük a másik emberről, hogy őszinte)
A bizonytalanság és a gyávaság ragaszkodik makacsul a saját véleményéhez. Ha észérvekkel kirángatnak valamilyen meggyőződésemből, akkor nem megijedni és elutasítani kell, hanem újragondolni. Az újragondoláshoz kell a bátorság, mert lehet, hogy egy számomra ismeretlen világba fog elvezetni.
Megfordultam már több olyan közösségben is, ahol ezt nem igazán értették meg, a különbözőséget, a véleményt személyeskedésnek vették. Aztán megsértődtek. Én még azt is megkockáztatom, hogy a személyeskedés sem probléma: ha valaki a szemembe vágja a hibáimat, azért köszönet jár. Nem elfogadni kell, hanem átgondolni, mert lehet, hogy én tévedek.
Úgy gondolom, hogy akik jelenleg ebben a közösségben beszélgetünk, már ezt tudjuk, és nem kell magyarázkodnunk. De nem mindenki olyan, mint mi (tapasztaltam, és ti is tapasztaltátok) és nem mindenki ismer minket. Ezért kellett leírnia Magasnak és nekem is ezt, ami számunkra már nyilvánvaló. "
Öszinte jószándékkal: magas


... egy UT-on járó...
 
IstiDátum: Péntek, 2010-08-13, 12:05 | Üzenet # 12 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 59
Kitüntetések: 4
Helyzet: Offline
Kedves Magas!
Amit Írtam,az a Hitelesség és egymás iránti Bizalom és Megbecsülés miatt történt,nem a Vita kedvéért!
Mivel a Reikivel kapcsolatban 2×3 vizsgáról írtál,ezért lettem kíváncsi a vizsgáidra és beavatásodra! Ugyanis a Tradicionális Reikiben 4-beavatás és 3-vizsga van! A 3-ik vizsga után már Mester-Tanító-vá vállik a vizsgázó,de a vizsgák közt éveknek kell eltelniük! Ha Te,amint írtad,ennyi vizsga és vizsgát igazoló okirattal rendelkezel,hogyan lehetsz csalódott? Hiszen Te már távgyógyítasz is? Vagy nem? Sőt,saját szimbólumodnak is kell hogy legyen! Nem beszélve arról hogy a Mester-Tanítóknak "tanácsos" gyógyító közösségben, bizonyos ídőt Gyógyítással eltölteni,dokumentálhatóan! Olvastam a megjelent írásaid,ugyan úgy mint a többi,ebben a közösségben regisztrálóét is! Nem vagyok felkészületlen ezekben a témákban és hozzászólásokban! El szoktam dönteni kit szabad komolyan vennem és kit vagy kiket nem! Tehát; HITELESSÉG!! Köszönöm a figyelmed! Szép hétvégét kívánok,és ha lehet,elégítsd ki légyszives a kíváncsiságom!! Isti.
 
EviaDátum: Péntek, 2010-08-13, 12:46 | Üzenet # 13 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Én nem értek hozzá. Bocs, hogy beleszólok. Hallottam róla, hogy a tradicionális reiki teljesen más, nem olyan közkedvelt, valódi tudás után lehet csak tovább lépni magasabb szintre. Nem az a cél, hogy minél több tanítványt szerezzenek minél több pénzért. Ellentétben a közkedvelt, nagyüzemi reikivel, amit bárki elsajátíthat, ha van elég pénze hozzá.

És egy megjegyzés, Isti: nem biztos, hogy ugyanaz a tanfolyam ugyanazt adja mindenkinek, még ha a tradicionális reikiről is van szó. Neked ezt adta, neki azt. A másságot el kell fogadni. Én könnyű helyzetben vagyok, mert nem ismerem a reikit, ezért véleményt sem kell mondanom. Sokfélék vagyunk, ne felejtsd el. Ha valaki nem találja meg ugyanazt a reikiben, mint te, akkor azt is el kell fogadni. És talán a mestereknek is van személyes kisugárzásuk, ami szintén más és más.


Neked hoztam...
 
magasDátum: Péntek, 2010-08-13, 14:58 | Üzenet # 14 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Inaktív
Üzenetek: 36
Kitüntetések: 5
Helyzet: Offline
Kedveseim!
Igen, két féle reikit tanítanak ma magyarországon. UTam elején mindkettöt elvégeztem, és még pár mást is, így lett 6 beavatásom, csak reikiből.
De én nem gyógyítónak születtem, nem az a felvállalt életfeladatom. Ezért nem használom a reikit már régen, bár ismerem lehetöségeit, és korlátait.
Én eredetileg Jim Sanders energiáirol írtam, hogy számomra furcsa volt.
Ezért a hitelességem kérdése merült fel. De kérdem én, hogy Isti hitelessége számomra miért nem ugyanannyira megkérdőjelezhető, mint ez enyém, az ö számára, hiszen nem ismerjük egymást!
Pedig jó lenne!
Isti!
Ha a dolgok megértéséhez, az informáciok szelektálásához, az emberek megismeréséhez nem csak a fejedet, az eszedet, hanem a szivedet, és lelkedet, esetleg Isteni Énedet használnád, nem lennének felém sem ilyen kérdéseid, és jobban haladnál Utadon a mindent megismerés felé.
Szeretetöleléssel: magas


... egy UT-on járó...
 
EviaDátum: Péntek, 2010-08-13, 16:29 | Üzenet # 15 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Akkor most a legnagyobb szeretettel megállapíthatjuk, hogy ebben nem értetek egyet, és Isti megnyugtat engem, hogy a De ja vu érzésem tévedés, ugye?
Kérlek benneteket... Általában nem szoktam félni, de a mai nap megint kimerítő volt a kék oldal számára. (Katalin kilépett, az oldal ismét megtépázva és úgy érzem magam, mint amikor álmomban kiabálnék, de nem jön ki hang a torkomon)


Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Ezoterikus témák » A Gyógyító!
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024