Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Fórum » Lélek és Test » Mandalák » Mandala elemzések (Mandala elemzést itt lehet kérni)
Mandala elemzések
EviaDátum: Péntek, 2010-12-17, 18:36 | Üzenet # 16 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Nem is vagy kevesebb! Sokkal több lehetőség van azokban az emberekben, akik nem bújnak valami fanatizmus mögé. A vallás a fejlődés gátja... Már valamelyik fórumban megírtam (sajnos nem találom, hogy hova), a vallás egy szolgai elfogadás és semmi köze nincs a valódi hithez. A vallás félelem, a hit bizalom...
Az látszik rajtad, hogy gondolkodsz és nem vagy fanatikus. Erre inkább büszke lehetnél. A vallásosok (főleg szektákban) a gondolkodástól menekülnek.

Az "így van és kész" nem válasz, de tipikus azok szájából, akik nem hajlandók végiggondolni semmit. (mint ahogy a saját vallásukat sem!!!)


Neked hoztam...
 
MoncsikaDátum: Péntek, 2010-12-17, 18:43 | Üzenet # 17 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 1
Helyzet: Offline
Mónika - jelentése: istennő, megmentő, egyedül élő (görög, karthago, latin eredet)

A Mónika keresztnév kimagasló érzékkel ajándékozza meg viselőit különböző művészeti ágak irányában. Mély érzésű, okos és tehetséges emberek. A szépség minden minőségére érzékenyen reagálnak, amely felemeli és ösztönzi őket. Gyakran félre vonulnak, magukba zárkóznak a külvilág zaja elől. Érzékenységükből adódóan gyorsan reagálnak a körülöttük zajló eseményekre. Megbízhatóak, igazi gondviselők, ezért nagyon jó anyák és barátnők.

Megnyugtattál. Köszönöm. Szeretem a nevemet, az Én nevem. (a Mónit Én sem szeretem, gyerekkorom óta kikérem magamnak wink ....)

 
MoncsikaDátum: Hétfő, 2011-01-17, 21:37 | Üzenet # 18 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 1
Helyzet: Offline
Kedves Evia!

Több sztereogrammot is megfigyeltem, nézegettem percekig, többször, több alkalommal is, de Én egyikben sem látok semmit. Sem azt, amit fel kellene benne fedeznem, sem olyasmit, amit felfedezni vélek benne. Több perc elteltével is ugyanazt a képet látom. Mit nem csinálok jól?

Hozzáadva (2011-01-17, 22:37)
---------------------------------------------
Drága Evia és Gabyella!

Nap, mint nap végig járom az oldalt, de csak most akadtam rá a két levélre, amelyet még decemberben írtatok. Bárcsak hamarabb rájuk találtam volna!

Nagyon köszönöm Mindkettőtöknek! Most nem tudom kellőképpen lereagálni az írottakat (tudom, ezzel máris megtettem wink későre jár. Rengeteg az igazság bennük.

Nem ismerlek Benneteket, de eszméletlen érzéseket ébresztettek Bennem a gondolataitokkal, megnyilvánulásaitokkal.

Húú..............

 
LucienDátum: Péntek, 2011-01-21, 15:12 | Üzenet # 19 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 8
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedvesek!
Akárhogyis nézem e mandalákat, és elemzéseket, csak azt tudom mondani, hogy mind a mandalák, és mind a "kulcsszavak" miatt adott elemzések, csakis a mandlák, és az elemzések készítőjéröl mesélnek. Színes történetek ezek, a készítő lelkében zajló és tükröződő folyamatok képei, szavai, az elemzést kérők által ihletett megfogalmazásban.
Mindez szép lélekre, és bőséges fantáziára vall!
Gratulálok!
 
EviaDátum: Péntek, 2011-01-21, 18:12 | Üzenet # 20 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Jól van Lucien, te így gondolod. Tudom, már korábban is említetted. Azért szerencsére itt ennél jóval többről van szó. Természetesen felhasználtam a saját tapasztalataimat, de ha saját magamról szólnának a mandalák és másokba is csak az én személyes akaratomat és a saját "életemet" sulykolnám bele, semmit nem érne az egész munkásságom. Nem kell elfogadnod a mandalákat, nem kell keresned benne energiákat, erőt vagy bármi mást. Az elutasítása a te döntésed. Rendben van. Azért mégis a mandalák és az elemzések védelmében válaszolnom kell a hozzászólásodra.

Az önismereti gyakorlatokat leginkább úgy végzem, hogy a kérdezővel személyesen találkozom. A belső megtalálásához, az önismerethez ezek a mandalák rengeteg segítséget adnak.

Idézet a fórumból:
"... élénken megmozgatja a fantáziát, elősegíti a belső érzéseink és tudásunk kifejeződését..."

Úgy gondolom, értek ahhoz, amit csinálok. Sok embernek segítettem már. Nem látványos cirkuszi produkciókat használok. A cél mindig az, hogy az önismerethez eljussunk. Ha ez megtörténik, képesek vagyunk arra is, hogy különbséget tudjunk tenni a meggondolatlan álmodozások, vágyak és a célok között. A célokat ekkor meg tudjuk fogalmazni és úgy folytatjuk az életünket, hogy ezeket elérjük. Mondtam már, nem megjósolni akarom a jövőt, hanem segíteni annak felépítésében. Ha valaki a mandalákról mesél, elmondja, hogy melyik milyen hatással van rá, akkor a saját lelki állapotáról, a titkairól is mesél. Néha ezek a titkok kellemetlenek és nem a leleplezésük, hanem a tudatosításuk okozza a legnagyobb munkát a kérdező számára. Nem akarom túl sokat hangoztatni, de valóban vannak tapasztalataim, olyanok, amelyek mások számára nagyon meglepőek lehetnének.


Neked hoztam...
 
AyumiiDátum: Csütörtök, 2011-08-11, 00:34 | Üzenet # 21 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!

Sajnos most mélyponton vagyok minden téren és keresem a kivezető utat. Mivel rengeteget agyalok és már annyira belezavarodtam, ezért a gondolati mandalákat választottam.

G01: melegséggel tölt el, az egész nagyon pozitív.
G03: nyomasztónak érzem, mintha bogarak másznának benne és egy arc rajzolódik ki benne ami felakar falni vagy beszippantani.
G05: ez egy megnyugtató kép. Békességet érzek és aranyos mosolygós arcokat látok benne, háromfélét is.
G06: ez a kép nagyon megragadott, angyalokat látok benne, előttük rózsaszín lótuszokat. Egész nap eltudnám nézni, bár a piros-fekete kör egy kicsit nyugtalanít. Ez az a kép amit kiemelnék mind közül.
G11: első ránézésre nem tetszett,de mikor jobban megnéztem a mély zöld díszítés meg fogott és a közepe, olyan mint egy szem, ami mindent lát.
G12: ez egy nagyon hangsúlyos kép, de rossz érzést kelt bennem. A fehér madarak körbe gyűltek és lesik hogy középen mire csaphatnak le.
G13: a központ szinte vibrál, egyszerű és jó érzést kelt, de a körülötte lévő gonosz szemektől borsódzik a hátam.
G15: megnyugtató kép, a külső körben szív alakú kagylók vannak amik középről nyerik az energiájukat, amit tovább adnak kifelé.
G17: kellemes, de zártnak érzem a fekete körvonalak miatt
G16: harmóniát érzek mikor erre a mandalára nézek, tüzes a piros és sárga összhangjától. Zárt: ami a központban van azt bent is akarják tartani. Ellentétes mert ami kint van annak egy része be akar menni és ami bent van az pedig ki szeretne jönni.

Előre is köszönöm az elemzést!

Kata
 
EviaDátum: Csütörtök, 2011-08-11, 12:11 | Üzenet # 22 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Ayumii,
Mielőtt elkészítem az elemzést, szeretném megtudni, hogy a G16-os és G18-as mandalákat nem cserélted-e össze véletlenül. Mindkettő egyfajta táppontot adhat a bizonytalanságra, valamiféle megnyugvást, de óriási különbség van közöttük. A 18-as páncélt épít, míg a 16-os a szeretteit keresi. (általában, de nem általánosítható ez a fejtegetés. Csak Kata elemzésére vonatkozik)

Elkészítem az elemzést, amint megkapom a választ tőled a Gondolat 16-os és Gondolat 18-as mandalákról.

És légy oly kedves, a Harmónia mandalái közül a 6-osról is írj egy-két szót. Igaznak találod?
http://let.ucoz.hu/_ph/5/370433517.jpg

Kiegészítésképpen pedig légy szíves nézd meg az erő 7-es mandalát. Játékot és mosolyt látsz benne vagy szörnyeket?
http://let.ucoz.hu/_ph/3/817811516.jpg


Neked hoztam...
 
AyumiiDátum: Csütörtök, 2011-08-11, 17:50 | Üzenet # 23 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!

Nem cseréltem össze, mert a G18ast számításba se vettem.

Ami a Harmónia mandalát illeti, pont ez a másik mandala az ami nagyon megfogott és az elején emiatt akartam a harmónia mandalákat választani. Ez számomra egy békés kép ami feltölt és ezt is akár csak a G06 (Egység) mandalát eltudnám nézni napokig. Olyan érzéssel áraszt el amit nem tudok szavakkal leírni.

Az erő mandalái között a 6-os fogott meg nagyon és ezt csak azért írom le, mert ahogy megnéztem mindhárom csoportban a 6-os fogott meg a legjobban.
Az erő 7es mandalában mosolygós szarvasokat véltem felfedezni, olyan semleges érzés volt ezt nézni. Se nem rossz se nem jó.

Előre is köszönöm az elemzést!

Kata
 
EviaDátum: Péntek, 2011-08-12, 21:57 | Üzenet # 24 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
A kérdéseidre megvannak a válaszaid, ezek teljesen tiszták és egyértelműek. De ezeket a válaszokat nem fogadod el. Megpróbálod átfogalmazni, átértelmezni az egyértelmű dolgokat. "Túlkomplikálod".

Finom és érzékeny a lelked. Intelligens, kereső ember, aki jelenleg az információkavalkádban még nem döntötte el, hogy milyen irányban induljon el. Nagyon úgy tűnik, hogy a hiszékenység és a "könnyű út" mellett akarsz dönteni. De ez nem fog sikerülni, mert az igazságot keresed (a belső igazságot). Most, ebben a pillanatban lenyűgöznek a "külső" misztikus látványosságok, de nem találod meg bennük a békédet.

Sokkal mélyebb ember vagy annál, mint amilyennek most tartod magad. Jelenleg nem tudok neked különösebb tanácsot adni, csak azt, hogy várj! Nyugodj le! Adj magadnak egy kis időt. Nem kell minden nap és minden percben produkálni valamit. Most pont abban az időszakban vagy, amikor a saját bensődet kell felfedezni. Sok hazugsággal találkoztál, sok értéket mutogattak neked mostanában (vagy te kerestél értékeket), de ez csak a felszín ahhoz képest, amit hamarosan fel fogsz fedezni.

Egyébként pedig nem féltelek téged. Nem csak makacs vagy, hanem erős is. Még ha néha el is lágyulsz, mindig saját magadba kapaszkodsz. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy nem... De ez nem igaz. Neked nem más segítsége kell, hanem a sajátod.

Ugyanakkor látom benned a ragaszkodást is, az erős szeretetet, a családi béke utáni vágyat. A vidék finom hangulata is benned van, a nyugalom és a mosoly.

Javaslatom, hogy relaxálj néha. Napi 10 perc elég ahhoz, hogy stabilabbá válj. A relaxálásban ne szellemi hatalmakat, angyalokat vagy ki tudja miféle erőket keress. Ne keress semmit, csak pihenj... A pihenéssel a békére fogsz rátalálni. Belső béke nélkül még gondolkodni sem lehet normálisan. Belső béke nélkül semmit nem lehet csinálni.
A relaxáláshoz ezt a mandalát ajánlom (befogadás):
http://let.ucoz.hu/_ph/18/336485294.jpg
Ha ez túl erős és nem nyugtat, hanem inkább zaklat, akkor pedig ezt (tűrés):
http://let.ucoz.hu/_ph/18/620690522.jpg


Neked hoztam...
 
AyumiiDátum: Szombat, 2011-08-13, 21:36 | Üzenet # 25 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Evia!

Köszönöm szépen az elemzést, teljesen összepasszol az életemmel és a mostani helyzettel. Pontosan ott tartok és azt érzem amit leírtál. Keresem az utamat és még nem döntöttem el hogy merre induljak, mert nem tudom melyik lenne a helyes irány számomra.
Ez az oldal nagyon tetszik és sok érdekes dolgot találtam rajta. Csodálatos az oldal.
Lehet kérni elemzést a szeretet mandaláira is?

Köszönettel: Kata
 
EviaDátum: Szombat, 2011-08-13, 22:58 | Üzenet # 26 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
A szeretet mandalái nem elemzésre készültek. Az energia, amelyet ezekből a mandalákból merítesz, a szeretetről és a békéről szólnak. Bár különböző a megjelenésük, önmagukon belül nincsenek ellentmondások.
Az Önismereti Mandalákkal ellentétben ezeknek a mandaláknak az energiái és hatásai nem kötődnek a jelen problémákhoz, a konfliktusainkat nem látjuk meg bennük. Tehát bármelyiket is választod, elkísérhet egész életedbe. Ezért is, a szeretet mandaláit nagy méretben, plakátként is ki szoktam nyomtatni, és ha valakinek nagyon megtetszik valamelyik szeretet mandala, ki is teheti a szobájába, és mindig energiát nyerhet belőle (plusz szeretetet).

De a másik három csoport mandaláit (erő, gondolat, harmónia) nem javaslom állandó használatra, mert különböző életszakaszainkban különbözőképpen reagálunk egy-egy problémára, így a mandalára is. Amit most pozitívnak találsz és erőt merítesz belőle, holnapra lehet, hogy már gátat jelent és kellemetlenné válik. Elemzésre viszont kiválóan alkalmasak, választ adnak a jelen kérdéseidre és segítenek kilábalni a gondokból. De CSAK ADDIG HASZNÁLD, AMÍG ÉRZED, HOGY SEGÍT! Utána már ne!

Szívesen végzek elemzést, de ha érdemleges választ szeretnél, akkor leginkább az erő mandaláit javaslom neked is és mindenki másnak. Előfordul, hogy valaki az erő mandaláit nem képes használni. Szédülést, rosszullétet válthat ki a labilisabb embereknél vagy bizonyos élethelyzetekben. Bár előfordul olykor, hogy az erő mandaláinak segítségével valaki meggyógyul vagy elmúlik a fájdalma, azért óvatosnak kell lenni vele és tényleg csak addig szabad energiát meríteni belőle, amíg pozitív érzést vált ki a használata. Ha valaki nem bírja az erő mandaláit, akkor javaslom, hogy próbálja meg a gondolat mandaláit, és ha az sem megy, akkor a harmónia mandaláit.

A szeretet mandaláiból csak nagy általánosságokat tudok mondani, leginkább csak pozitív, "született" tulajdonságokat.


Neked hoztam...
 
AyumiiDátum: Hétfő, 2011-08-15, 10:49 | Üzenet # 27 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!

Úgy érzem sokat segítene az erő mandaláinak elemzése, leírtam a benyomásaimat és érzéseimet róluk.
Előre is köszönöm az elemzést és akkor itthon csak a szeretet mandaláit fogom használni, az egyiket már be is tettem háttérnek.

E01: gyönyörű medúzákat látok benne akik körben fogják egymást,összetartva és így lövik ki magukból mérgeiket. Szó szerint rosszul vagyok tőle, hányingerem van tőle.
E02: méltóságteljes érzetet kelt bennem, ugyan akkor elég cifra és a külső részekben szfinx fejeket látok. Harcot látok még benne és nyugtalanító érzés tölt el mikor nézem.
E03: tüzes, aranyos tűzlényeket látok benne akik kiégetik a rosszat, mint egy tisztító tűz

E05: a külső körben barátságos kos fejeket véltem felfedezni. Különös hatással van rám ez a mandala, szinte már vágy keltőnek érzem.
E06: első ránézésre nagyon tetszett, látok benne valami megfoghatatlant, idegent. Második ránézésre azonban arcokat látok benne, olyanokat akikből sugárzik a bölcsesség, kicsit rosszalónak érzem őket, de nincs rám negatív hatással.
E08: virágokat látok benne aminek a közepén egy égő gyertya van, amiket mosolygós kis manók tartanak. A gyertyák több gyertyát tovább gyújtanak.
E10: kalapos békák imádkoznak. olyan leragadtnak és megrekedtnek érzem, a barna, zöld és sárga és ezek összesége miatt. Viszont a központban egy szép és letisztult virág áll, ami vonzza a tekintetemet.
E11: nagyon tetszik ez a mandala, egy kehelyt látok benne, szomorú arcok és figyelmeztető arcok
E15: hidakat látok benne amik mindent összekötnek, egyszemű szarvasokat vagy harmadik szemű szarvasokat.
E17: egyértelműen negatív érzéseket kelt bennem ez a mandala. Démonokat látok benne és szörnyecskéket, amik elszívják az energiát és mindent ami az útjukba kerül. Majmokat is látok benne, de ezek semlegesek.
E18: megfájdult a fejem tőle, a sok feketét nagyon magába szippantónak érzem, nagyon rossz érzések töltenek el miközben nézem. A központban mégis fény van amit körbezár a sötétség.

Köszönettel: Kata
 
EviaDátum: Csütörtök, 2011-08-18, 15:38 | Üzenet # 28 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Szia Kata,

Az erő mandaláit elemezve sokszor a negatív, titkolt tulajdonságaink tárulkoznak fel. Ezek a mandalák hatolnak a legmélyebbre bennünk. Előre is elnézést kérek tőled azért, hogy az alábbiakban nem a jó és értékes tulajdonságaidra mutatok rá, hanem leginkább a hiányosságokra és a problémákra. Ezek sokszor rejtettek.

Az igazi gondot az jelenti neked, hogy a világ nem úgy működik, ahogy azt te elvárod tőle. Talán nem is érted, hogy lehet az, hogy más emberek másképp látnak dolgokat és nem úgy, ahogy te. Sokszor igazad is van, mert a butasággal találod szembe magad, ami ellen nincs az észnek fegyvere.
Fájdalmat okoz neked, ha igazságtalanságot fedezel fel magad körül. Talán már belefáradtál, talán csak az angyal-természeted tart vissza attól, hogy kiállj az igazad mellett. A veszekedést nem bírod.

Amikor keresel, azt a saját szemszögedből teszed. A saját köreidet járod és így nehéz az előre jutás. Úgy véled, ne ártsuk bele magunkat a mások dolgába, és mások se foglalkozzanak a mi dolgainkkal, mert azt úgysem érthetik. A válaszaidból és a döntéseidből kizársz mindenki mást.

A keresésed részletes, pontos, jól átgondolt. Viszont hiányzik belőle a szenvedély. Az a szenvedély, ami képes a feje tetejére állítani a világot, ami képes arra, hogy megcáfold akár saját magadat is. Az erőd megvan, használod is, de csak mértékkel. Kerülöd a kényelmetlen és kényes kérdéseket. Itt kerülsz önmagaddal ellentétbe, mert a válaszokban békét és kényelmet keresel, de a válaszok inkább nyugtalanságot és újabb kérdéseket hoznak. Minden olyan bonyolult ... Nem kell mindent elmagyarázni, nem kell "magyarázkodni". Ahogy korábban is írtam Neked, most nyugalomra van szükséged.

Az igazi, mély barátság hiányzik az életedből, pedig ehhez meg is vannak az alanyok a környezetedben. Ne várj túl sokat másoktól, hanem te adj és te nyílj meg. Fogadd el őket, szükséged van rájuk.


Neked hoztam...
 
AyumiiDátum: Csütörtök, 2011-09-01, 09:35 | Üzenet # 29 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 6
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Köszönöm szépen az elemzést! Örülök annak ha új dolgokat tudok meg magamról, akkor is ha az nem éppen olyan dolog amit hallani szeretnék. Mert ha új szemszögből látom magamat akkor tudok változtatni magamon más irányba.
Ez az elemzés is teljes mértékben passzol rám.
Nagyon szépek a mandalák, csak így tovább! smile

Kata
 
EddieDátum: Vasárnap, 2011-10-30, 19:32 | Üzenet # 30 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Barátok
Üzenetek: 4
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!
Györgyi vagyok, és remélem még lehet mandalaelemzést kérni. Úgy érzem segítségre van szükségem, mert nem ismerem magam (pontosabban bizonytalan vagyok magammal kapcsolatban). Úgy érzem, valami hiányzik, de nem tudok rájönni, hogy mi.
Az erő és a harmónia mandalákat néztem.
Legjobban az E18 vonz, mert egy erős és magabiztos nő jut róla eszembe.
E17 vonz, olyan, mint a tűz melege, nyár és a rockzene, amit szeretek.
E16 taszít, mert olyan, minta tükörbe néznék (gyakran hordok kék ruhákat)
E13 taszít, mert olyan, mintha rengeteg madzag össze lenne csomózva, nem látni a lényeget és túl sok a szín.
H04 vonz, mert olyan, mint egy délután a nagyinál a családommal. Boldogság, nyugalom, béke, biztonság.
H06 vonz, gyönyörű, magasztos, fenséges, mint egy ékszer, amit viselni szeretnék.
H15 vonz, ugyanolyan, mint a H06, csak kevésbé mozgalmas és fenséges.
H16 taszít. Túl egyszerű, és az egész szürkének hat. Monotonitás.
H10 vonz. Csodaszép. Mintha a víz mélyére néznék. Mintha minden rendben lenne. Tökéletesség.
Az elemzést előre is köszönöm.
 
Fórum » Lélek és Test » Mandalák » Mandala elemzések (Mandala elemzést itt lehet kérni)
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024