Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Új hozzászólások · Tagjaink · Fórumszabályzat · Keresés
Fórum » Lélek és Test » Mandalák » Mandala elemzések (Mandala elemzést itt lehet kérni)
Mandala elemzések
EviaDátum: Kedd, 2014-03-18, 16:14 | Üzenet # 76 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Szia Liana!

Fiatal lélek, ragyogó szemekkel... Ilyennek látlak magamban. Aki találkozik veled, annak jó kedve lesz, mert "öröm-energiát" árasztasz magadból. Szereted a szépséget és az egészséges humort. Szereted a virágokat és a napfényt...
Nem bonyolítod túl a dolgokat, szereted ha valami átlátható. Bár érdekelnek a titkok, valójában inkább a természetes érdeklődés van benned. Mindent meg lehet fejteni. Ha pedig nem, akkor az sem baj. És nem ásod bele túl mélyen magad a rejtelmekbe.
Nem vagy tini lány, de valódi fiatal. A fiatalságodat nem az életkorod adja, hanem a szemléleted és a lelkesedésed. Megnéztem a profilodat, mert nehezen tudtam eldönteni, hogy vajon mennyi idős lehetsz. A tiszta, gyermeki lelkedben ott van a mélység is, amit 20 évesen még nem birtokol az ember.

Érdekes, üdítő ember vagy, de szerencsére nem kiismerhetetlen.

Egy egyszerű mandala elemzés ezzel véget is érhet. Azonban én megláttam valamit még benned. Olyan, mintha kettős lény lennél, és az egyik lényedet eltakarnád magad elől és a külvilág elől is. Ez a másik lényed olyan, akiről nem beszélünk, akit letakarunk, eltitkolunk, mintha nem is létezne. Szinte már amnéziába kerültél és mintha őt teljesen elfelejtetted volna. Azonban így nem lehet egy életet leélni.

Azt a "másikat" előlem is eltakartad. Pedig ott tartod a bölcsességeidet, a fájdalmaidat, ami a tiszta lelket gyémánttá csiszolná. De ehhez fel kellene dolgozni.

Talán még sosem éreztem hasonlót: "nincs beleszólásom". A levelem első felében azt írtam, érdekelnek a titkok, de csak addig, amíg azokat "egészséges érdeklődések" tarthatjuk. A te akaratod másokkal szemben is ez: a titkodat hagyják békén. Az is elképzelhető, hogy "elfelejtetted" (azaz jó mélyre leástad) a traumát, ami már nagyon régen történt.

Ha nem szereted a házat, ahol laksz, költözz el.

Pie Jesu

Kattints ebbe a fenti linkbe és próbáld befogadni a Pie Jesu mandalát. Meg kell érezned az üzenetét!


Neked hoztam...
 
LianaDátum: Szombat, 2014-03-22, 17:46 | Üzenet # 77 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan elkészítetted az elemzést. Sok mindennel egyet is értek, főleg ami az írásod első felét illeti. Bár abban nem vagyok biztos, hogy árasztom-e azt az "öröm-energiát", mert az utóbbi időkben gyakrabban vagyok inkább lehangolt vagy rosszkedvű, mint vidám. Az elemzés második fele eléggé elgondolkodtató volt a számomra. Azt hiszem, értem is valamennyire azt, amire utaltál. Lehetséges, hogy elrejtek magamban dolgokat - néhányról tudok is -, de én azt hiszem, hogy azért teszem, mert így érzem egyszerűbbnek vagy könnyebbnek. Az elemzésed utolsó mondata ( Ha nem szereted a házat ... ) kicsit meglepett. Természetesen tudom , hogy átvitt értelemben használtad ezeket a kifejezéseket, de nem értettem igazán, hogyan következett ez az előzőekből. Sokat nézegettem az általad ajánlott mandalát, de nem sokra jutottam vele. Olyan mintha érezném, hogy közölni akar valamit, de még nem jöttem rá, mi az.
Még egyszer nagyon köszönöm a fáradozásodat. Minden jót kívánok neked!
Szeretettel üdvözöllek: Liana
 
EviaDátum: Hétfő, 2014-03-24, 11:44 | Üzenet # 78 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Kedves Liana!

A mandala segít a békédet megtalálni és segít abban is, hogy szét tudd választani a lényegtelent a lényegestől. Ahhoz, hogy megértsd az üzenetét, be kell fogadnod és meg kell bíznod benne. Más szóval: hitre van szükséged. Higgy az emberben, higgy az újrakezdésben, de mindenek felett a szeretetben.

A Pie Jesu mandala üzenete nem egy konkrét mondat vagy ötlet. A mandala egy katarzis élményt ad és ez a katarzis felemel. Ekkor fogod megérteni
azt, amit a mostani "logikus" gondolkodásoddal nem tudsz, és távol
tartod magad tőle.

Amikor a titkaid már nem lesznek titkok többé (leginkább saját magad előtt), kívánni fogod a változást. Nem csak lélekben és nem csak apróságokban... Én úgy gondolom a kiválasztott mandaláid alapján, hogy itt valódi költözésről is szó lesz. Ma még talán elképzelhetetlennek tartod ezt a fordulatot, de ott van benned.

Néhány évvel ezelőtt írtam egy nagyon rövid novellát, amit sokan félreértenek. Arról szól, hogy ismerd meg a benned rejlő mélységet, a benned ott lévő szeretetet és a saját érzéseidet. Tudd, hogy létezik. A novellában a hősnő ezt az érzést éli át intenzíven álmában. Mire felébred, már tudni fogja, hogy képes szeretni...

A novella hősnőjének a neve Lia. Amikor a nevedet olvastam, arra gondoltam, hogy olyan, mintha ez a novella rólad szólna. Olvasd el, szerintem nem véletlen
http://let.ucoz.hu/forum/22-81-1


Neked hoztam...
 
LianaDátum: Csütörtök, 2014-03-27, 21:15 | Üzenet # 79 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!Köszönöm, hogy ismét írtál. Elolvastam a novelládat, többször is. Érdekes, elgondolkodtató volt.  Talán, az a baj, hogy túl sokat is gondolkodom, általában mindenről. Persze a legtöbbször nem jutok semmire vele. Most is úgy érzem, mintha érteném is meg nem is, mi a mondanivalója az írásodnak. Lehet, hogy tényleg hasonlítok a hősnődre. Nem tudom eldönteni igazán.
Mostanában egyébként is kicsit bizonytalan vagyok mindenben. /Elnézésedet kérem, ha egy kicsit zavarosnak tűnik, amit írtam./
Még egyszer nagyon köszönöm a fáradozásodat.
Szeretettel üdvözöllek: Liana
 
nihoDátum: Hétfő, 2014-07-28, 15:41 | Üzenet # 80 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Helyzet: Offline
Kedves Evia!
Szeretnék kérni egy Mandala elemzést!
Én a Harmónia mandaláit választottam először.

H9- ez tetszik úgy érzem ez az amire szükségem van, megynyugtat
H10- ez az ami taszít, egy csillagot látok ami leszorít, letapaszt, leragaszt
H11-lándzsák melyek, fogságba ejtenek, körbezárnak
H12- piros sávok, melyek kapcsolatot, köteléket jelent nekem
H13-energikusságot, életerőt mutatnak az intenzív színek
H14-szívek, szeretet
H16-a kör szélén mintha nevető békák ülnének, melyek kinevetnek
H18-kitartás, erő
 
EviaDátum: Csütörtök, 2014-09-04, 12:12 | Üzenet # 81 · Megosztás: Megosztás a Facebookon
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 410
Kitüntetések: 15
Helyzet: Offline
Szia Miho!

Először is elnézést kérek a késői válaszért.
Megnéztem a választásodat.

Amikor mandalát választasz, akkor nyugodt, harmonikus állapotban kell lenned. Én látok némi zavartságot, idegességet benned. Egy kicsit bele is fáradtál, türelmetlenné váltál.

Legyél egy kicsit lazább. Nagyon görcsös vagy, hirtelen mondasz ki véleményt, olykor kapkodsz is. Nem veszed észre a környezetedben azokat az embereket akik valóban szeretnek téged.
Az üzenetem az, hogy nézz jobban a dolgok mélyére... "Jól csak a szívével lát az ember..."

Ragaszkodó vagy, és úgy hiszed, hogy a saját talpadon nem bírsz megállni, vagy túl sok a teher, amit az élet rád rakott. Éppen egy rossz döntés előtt állsz. A döntés a ragaszkodásoddal áll kapcsolatban.

Nem bízol saját magadban, úgy gondolod, hogy mások képesek lesznek a problémáidra megoldást találni. Pedig nem csak hogy nem képesek, de nem is szívügyük, hogy veled foglalkozzanak.

Ugyanakkor ha őszinte és bíráló véleményt hallasz, hajlamos vagy a sértődésre. A viccet sokszor nem érted, mert úgy érzed, sértenek vele. Egyszerre vagy ragaszkodó és távolságtartó. Ez pontosabban azt jelenti, hogy fizikailag ragaszkodsz másokhoz, szereted ha a közeledben vannak és beszélgetnek veled. Úgy gondolod, nem is tudnál meglenni mások nélkül. Viszont a barátságod a felszínen marad, mert nem engeded igazán a szívedbe a barátaidat. Sokszor félreérted amit mondanak, vagy görcsösen komolyan veszed.
Egy kicsit a féltékeny feleséghez tudnálak hasonlítani, aki nem engedi el a közeléből a férjét. Azt gondolja és úgy akarja hinni, hogy azért, mert nagyon szereti, de valójában inkább magához akarja láncolni akár érzelmek nélkül is. (a példa ki van sarkítva... ) De ha igazán szeretné a férjét és bízna benne, akkor elengedné bárhova és akkor is érezné a szeretetét, ha fizikailag távol van.

Nagyon sok önbizalomra van szükséged. Az amit most annak tartasz, nem az. Jelenleg kapaszkodókat keresel az életben. Ha járni akarsz, akkor ne a mankókat gyűjtögesd, hanem a lábadat erősítsd.


Neked hoztam...
 
Fórum » Lélek és Test » Mandalák » Mandala elemzések (Mandala elemzést itt lehet kérni)
Keresés:



Chat

 

Copyright Evia © 2024