Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Menü
Fotóalbum
Videók
Súgó

Képeinkből
Szavazás
Milyen az oldal?

1. Kitűnő
2.
3. Nem rossz
4. Rossz
5. Szörnyű
Összes válasz: 83
Új tagjaink
Statisztika


Tagjaink száma: 1748
Ma itt jártak:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

A közösség bemutatása

Kedves Barátaim és Érdeklődők! Evia vagyok, ezoterikus tanácsadó. Ezt a közösséget azért hoztam létre, hogy megtaláljuk egymást mi, akik érdeklődünk az ezotéria, a művészet és a lét magasabb értékei iránt. Az ezoterikus tanok ismerete önmagában csak egy üres tartály. Ha nem töltjük meg tartalommal, rideg és élettelen marad, semmire sem jó. A valódi igazságot, az értékeket önmagunkban és egymásban tudjuk felfedezni. A legnagyobb tanítómestereink pedig nem pusztán "ezoterikus titkos tudományokat" adnak át nekünk, hanem azt mutatják meg, hogy mi az, amiért érdemes élnünk... A művészet kiemel a hétköznapokból, segít teljes életet élni. A kincseinkkel, amelyeket a művészettől kaptunk, kiteljesíthetjük önmagunkat, ha felismerjük bennük az igazi nagyságot. 

Az értékeket az élteti tovább, ha emlékezünk rájuk, ha foglalkozunk velük. Mi vagyunk azok, akik magunkban hordozzuk és átmentjük az évszázadokon az emberiség igazán fontos alkotásait, amelyekre valóban büszkék lehetünk, amelyek naggyá tesznek minket.
Hitem szerint az Ember legfőbb feladata a fejlődés, melynek elengedhetetlen feltétele a szabad akarat és ezzel együtt a szabad gondolkodás. Hazugságmentes felismerésekre törekszem, a jövő feltárása helyett a jövő építéséről beszélek. Léteznek csodák, de ezeket a csodákat mi teremtjük meg szabad akarattal, önismerettel, erős hittel és tudattal. A valódi értékeket igyekszem hirdetni, és szeretném megosztani azt másokkal is. Ebben a a művészettel és ezotériával foglalkozó közösségben önmagunkat fejezzük ki, gondolkodunk, tanuljuk és hirdetjük létünk valódi esszenciáját.


Témaköreinkből

Ezotéria

Ezoterikus tanácsadás, sorselemzés, álmok, tudatos álmodás, önismeret, belső őszinteség, én-fejlődés, intuíció, telepátia, gyógyító energia,  mandala, tarot, stresszoldás, meditáció, a szeretet megtapasztalása, Isten, agykontroll, a Titok, karma, jósok és jóslatok…

Művészet

Irodalom, képzőművészet, zene, saját alkotásaink bemutatása és minden, amit értéknek tekintünk


 

Szeretettel várom azokat, akik tiszta szívvel érkeznek hozzánk.


   Chat  


Üdvözöllek
Keresés
Chat szoba
Thomas Kinkade

Thomas Kinkade
Thomas Kinkade festményei
Álomszép poszterek

Evia mandalák


Csodálatos mandala poszterek papírra és vászonra

Kedvenc linkek

Kedvenc linkjeink megtekintése, linkek ajánlása és feltöltése

Idézeteink

Neked hoztam...

Közérdekű infó

Olyan, az oldalunktól független fontos információk, amelyekről érdemes tudnunk. (Csalások, átverések e-mail vírusok stb.)

Barátaink oldalai
Copyright Evia © 2024