Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Menü
Fotóalbum
Videók
Súgó

Képeinkből
Szavazás
Milyen az oldal?

1. Kitűnő
2.
3. Nem rossz
4. Rossz
5. Szörnyű
Összes válasz: 83
Új tagjaink
Statisztika


Tagjaink száma: 1750
Ma itt jártak:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Cikkek

A mandalák segítenek (Önismereti mandalák használata)
2010-07-04, 15:33


Az Evia mandalák használata 
önismereti gyakorlatokhozÖnismereti mandalák - Evia mandalák


A mandalákat saját magam készítettem erős intuícióval, sok éves tapasztalattal. Minden kép nyolc ágú, szimmetrikus, absztrakt mintákkal. Ez látványban kellemes, ugyanakkor élénken megmozgatja a fantáziát, elősegíti a belső érzéseink és tudásunk kifejeződését. Sokkal több intenzitást kíván meg, mint a hat vagy ennél kevesebb ágú mandalák, hatása is nagyobb. Számos visszaigazolást kaptam már a mandalák hatékony erejéről akkor is, amikor az Olvasó a számítógép monitorán keresztül nézte és fogadta be a képek üzeneteit.

A mandalák segítségével önismereti gyakorlatokhoz elemzéseket szoktam végezni. Arra kérlek, hogy amennyiben elemzést szeretnél kérni, válaszd ki az adott mandalák közül azt, amelyik a legjobban tetszik, valamint azt is, amelyiket taszítónak találod. Legalább öt, legfeljebb tíz mandaláról alkoss véleményt és fogalmazd meg azt, ami eszedbe jut róla. Legyen a mandalák között egy, amelyről az a véleményed, hogy éppen erre van szükség. Ezen információk alapján el tudom végezni az elemzést, amelyet az fórumban vagy privát üzenetben tudok közölni az érdeklődővel. Sok esetben előfordul, hogy a kérdező a mandalák megfigyelésekor már megtalálja a választ a kérdéseire, mivel a mandalák erejével meg tudja nyitni önmagát, és képessé válik a gátak feloldására.

A fotóalbumban három csoportba vannak a mandalák gyűjtve. Arra kérlek, hogy egy elemzéshez egyetlen csoport képeit használd fel. Egy csoportban 18 kép található, mindegyik képnek sorszáma és elnevezése is van. Az elnevezésektől próbáld függetleníteni magad a hatékonyság érdekében. A negatív elnevezések nem feltétlenül jelentenek negatív tartalmakat.

A mandalák képeit megtalálod a fotóalbumok között.
Az Erő mandalái
A Gondolat mandalái
A Harmónia mandalái


Ha elemzést szeretnél kérni

Válassz ki egy csoportot a mandalák közül. (Erő, Gondolatok vagy Harmónia mandalái)
Annyit kell tenned, hogy nézegeted az albumban lévő képeket és amelyiknél leragadsz (nem feltétlenül azért, mert annyira tetszik), arról megpróbálsz valamit mondani. Ami eszedbe jut. Az a legjobb, ha nem csak a pozitív élményeidet mondod el, hanem a negatívakat is. Nem kell egy mandalába beleerőltetni a véleményedet pusztán azért, mert szépnek látod.
Ilyenekre véleményekre gondolok például: "hát ez nagyon erőszakos, azok a bordó vonalak félelmetesek..." vagy "ott egy bohóc, milyen vidám ennek a képnek a közepe..." vagy "Nem bírok szabadulni ettől a zöld hatástól, olyan megnyugtató..."
Ha konkrét problémád van, amit meg szeretnél oldani, akkor mielőtt a képeket elkezded nézegetni, gondolj néhány percig a problémádra.
Legalább öt, legfeljebb tíz képről próbálj véleményt alkotni. Egy olyan mindenképpen legyen benne, amit azért választasz ki, mert úgy gondolod, éppen erre van szükséged.
A mandalákra a sorszámuk és az előtte álló név alapján tudsz hivatkozni (Például Erő 10, az Erő mandalái közül a 10-es számú)

Elemzés kérése (a fórumunkban)

Kategória: Cikkek | Hozzáadta: Evia | Tag-ek(kulcsszavak): önismeret, Mandala
Megtekintések száma: 3381 | Helyezés: 0.0/0 | Megosztás: Megosztás a Facebookon

Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]


   Chat  


Üdvözöllek
Keresés
Chat szoba
Thomas Kinkade

Thomas Kinkade
Thomas Kinkade festményei
Álomszép poszterek

Evia mandalák


Csodálatos mandala poszterek papírra és vászonra

Kedvenc linkek

Kedvenc linkjeink megtekintése, linkek ajánlása és feltöltése

Idézeteink

Neked hoztam...

Közérdekű infó

Olyan, az oldalunktól független fontos információk, amelyekről érdemes tudnunk. (Csalások, átverések e-mail vírusok stb.)

Barátaink oldalai
Copyright Evia © 2024