Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Menü
Fotóalbum
Videók
Súgó

Képeinkből
Szavazás
Milyen az oldal?

1. Kitűnő
2.
3. Nem rossz
4. Rossz
5. Szörnyű
Összes válasz: 83
Új tagjaink
Statisztika


Tagjaink száma: 1750
Ma itt jártak:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Cikkek

Gondolatok a sorselemzésről
2010-07-11, 23:54

Sorsunk a múlt és a jelen. A jövő még nem létezik. Sorsunkat akkor vagyunk képesek irányítani, ha ismerjük önmagunkat.

Legtöbb kérdésünkre saját sorsunk adja meg a választ. Olyan ez, mint egy képekkel illusztrált tankönyv. A múlt eseményei segítenek a jelen döntéseit meghozni. A múlt bukásai segítenek a felemelkedésben. A múltban elkövetett hibáink segítenek jobbá válnunk. Sorsunk a múlt és a jelen. A jövő még nem létezik. Sorsunkat akkor vagyunk képesek irányítani, ha ismerjük önmagunkat. Az önismeret nehéz feladat. Nehéz, mert megköveteli az őszinteséget önmagunkkal szemben. Az önismeret az igazságot keresi, saját belső igazságunkat. Ezt az igazságot nehéz megtalálni, mert az egó nagy mértékben takarja. Az egó mindig a kényelmet, az egyszerű megoldást választja, és hazudik, mert a valóság elfogadása sokszor nehéz, kellemetlen, és lemondásokkal jár... Az egó nem szeret tanulni, nem akar fejlődni, nem akarja, hogy megváltozz. Olyannak akar megtartani, amilyen éppen vagy. Az egó a barátod, de olykor felül kell bírálni a döntéseit, kordában kell tartani. Önismereti gyakorlatokkal az egódat egészségesen használhatod saját védelmedre, ezzel harmóniát teremthetsz önmagadban. Kívül azonos vagy az egóddal, de ha mélyebben magadba nézel, találkozhatsz bensőddel, ami nem más, mint a saját sorsod. Az egód és a bensőd akaratát csak együtt vagy képes megvalósítani. Nem indulhatsz el egyszerre balra és jobbra is. Ha célod van, és nem csak üres vágyaid, meg kell találnod az utat, amely elvezet oda.

Hitem, és sokéves tapasztalatom szerint egy egyszerű jóslat, amely boldog jövőt mutat, csak egy kép a végállomásról, de ha nem ismered meg az odavezető utat, és nem indulsz el rajta, a megjósolt jövőd képzelgés marad csupán.

Vendégeim közül sokan elmesélték tapasztalataikat és csalódásaikat, melyet egy vagy több jósnál tett látogatásuk okozott nekik. A jóslás menete hasonlóképpen zajlott legtöbb esetben. A vendég betért a jóshoz, aki színes kártyalapokat tett az asztalra, és abból olvasva kezdett hozzá a jövendöléshez. Első lépésben döbbenetesen felvázolta a kérdező életének főbb eseményeit, családi körülményeket stb. Ezután következett az igazi jóslás, ami már a jövőről szólt, annak veszélyeiről, sikerekről, legtöbbször közelítő időpontokkal együtt. A vendég elégedetten és reményekkel feltöltve távozott. De jött a keserű valóság, ahol a pozitív események egyszerűen nem történtek meg. Még a lehetőség is elkerülte őt. Másik jóst keresett, aki szinte ugyanazt mondta, mint az előző, de ezután sem következett be a változás. Miért van ez így? Hol van a hiba? (Valódi jóslatokról beszélek, nem a gyors, egyperces, "mondok valamit a kereskedelmi tévékben" fajtáról, mert ott még ha néha meg is jelenik ímmel-ámmal a valóság, nagyon messze áll attól, amire igazán hivatott ez a szakma.)

Nézzük meg részletesen, mi zajlik a háttérben, attól a ponttól kezdve, hogy felkeresed a jóst. A jós nyugodt, határozott, pozitív energiákkal töltött. Ez bizalmat ébreszt benned. Tudatosságodat (tudatalattiddal együtt), a lelkedet most gondolatban osszuk három részre (valójában a tudat-tudattalan szintek ennél jóval bonyolultabbak, nem lehet éles határvonalakat sem húzni közöttük, de most az egyszerűség kedvéért három részre szabdaljuk az Én-t.)

Külső szint

Úgy képzeld el magad, mintha egy mini adótorony lennél, aki rezgéseket bocsát ki magából. Rezgéseket mindig, mindenki felé. Ezek a rezgések rólad szólnak, téged definiálnak. A "műsor", amelyet sugárzol, meglehetősen változatos és összetett. Életed fontos eseményeit ugyanúgy tartalmazza, mint a lényegtelen, de mostanában történteket is. Sőt ha rákoncentrálsz egy háromszögre, még azt a háromszöget is sugárzod magadból. Érzéseket, szeretetet, gyűlöletet, pánikot, magabiztosságot vagy bármit, ami benned van, közvetíted magadból kifelé. A jelen eseményei egy lehetséges jövőképet rajzolnak általában egy-két hétre előre. Ezt a jövőképet is kisugárzod. A jós leérzékeli a te rezgéseidet, legtöbbször igen precízen. Te megdöbbensz a csodától, és ettől kezdve képes vagy valóban hinni a szavainak. A hitednek teremtő ereje van. A jós által kimondott jövőt is elhiszed, mert a jelenedről sem tévedett. Külső szintedet olvasta a jós, amikor a jelenedről és a közeljövőről beszélt.

Középső szint

Mélyebb szinteken vannak benned azok az információk, amelyek valóban hasznosak számodra, és már külső szemmel nézve kevésbé látványosak, kevésbé hihetők. Olyan terület ez, amelynek tartalma ellen tudatos éned leginkább tiltakozhat. Valódi okok, válaszok arra, hogy miért kerültél ilyen helyzetbe, saját hibáid mélyebb rétegei. Sokszor előfordul, hogy külső szinted ezt a mély réteget teljesen takarja, láthatatlanná teszi a jós számára is. És ettől a perctől kezdve megakad a jóslás. A jóslást végző személy minősége és a te belső őszinteséged közösen határozzátok meg a folytatást.

Belső szint

Énednek legmélyebb, legbelső szintje már egy minőségi ugrás. Ezt a szintet már nem irányíthatod, elérni is csak a szeretet által tudod. Itt tapasztalod meg, hogy az élet mozgatója a szeretet, és ez a lét törvényének az alapja. Ennél mélyebb szintről mi már nem tudunk. Ezt a szintedet a legnagyobb tisztelettel kell kezelned. Ez az a hely, ahol már megtalálható a többi emberi lélek is. Itt már kommunikálhatunk velük, és ráhangolódhatunk az emberiség közös rezgésére. Itt található a Jung által "kollektív tudattalannak" nevezett rezgés.

A jóslást végző tiszta lelkű személy képes saját legmélyebb, belső szintjének adására (rezgésére) ráhangolódni. Itt találja meg az emberiséget, közöttük téged is. Ezért képes arra, hogy távolból is érzékeljen téged, vagy olyan embereket, akikről kérdezel. Hangsúlyozom, ezt a szintet a legnagyobb tisztelettel kell kezelni. Hogy mire gondolok, amikor tiszteletről beszélek?

Törvények

Az Univerzum törvényeinek betartására. A szeretet törvényére, melynek a legelső pontja mások szabad akaratának tiszteletben tartása. A fekete mágus is ezen a belső szinten dolgozik, és itt erőszakoskodik, amikor szerelmi kötést, rontást vagy hasonlót végez. Szerencsére nem igazán tud betörni a szabad akaratba, ezért sokan csalónak kiáltják ki őt. Az is. Vagy téged csap be, vagy az Univerzum törvényeit szegi meg. Tehát: mások szabad akaratának manipulálása bármilyen céllal, legyen az nemes vagy gaz, mindenképpen tilos.

Önismeret

Térjünk vissza a lélek második szintjéhez, amelyről olykor könnyen meg tud feledkezni a jó szándékú kártyavető. Ez az a hely, ahonnan irányítható a jelened, jövőd, kapcsolataid és a boldogságnak nevezett békés, harmonikus helyzeted is. Itt tartod sikertelenséged okait, a hibáidat, a gátakat. Ha valóban válaszokat és megoldást akarsz, ne színes kártyalapokból kirakott érdekes attrakciót keress, hanem önmagadat, ezen a szinten.

(Fórum)


Kategória: Cikkek | Hozzáadta: Evia
Megtekintések száma: 1415 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0 | Megosztás: Megosztás a Facebookon

Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]


   Chat  


Üdvözöllek
Keresés
Chat szoba
Thomas Kinkade

Thomas Kinkade
Thomas Kinkade festményei
Álomszép poszterek

Evia mandalák


Csodálatos mandala poszterek papírra és vászonra

Kedvenc linkek

Kedvenc linkjeink megtekintése, linkek ajánlása és feltöltése

Idézeteink

Neked hoztam...

Közérdekű infó

Olyan, az oldalunktól független fontos információk, amelyekről érdemes tudnunk. (Csalások, átverések e-mail vírusok stb.)

Barátaink oldalai
Copyright Evia © 2024