Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Menü
Fotóalbum
Videók
Súgó

Képeinkből
Szavazás
Milyen az oldal?

1. Kitűnő
2.
3. Nem rossz
4. Rossz
5. Szörnyű
Összes válasz: 83
Új tagjaink
Statisztika


Tagjaink száma: 1512
Ma itt jártak: klemi-m
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Cikkek

Gyógyító Szeretet
2013-02-03, 10:53
A szellemi Nap sugarai gyógyítanak. Nevezhetjük a Lét gyógyító energiáinak, vagy Isten szeretetének. Bárhogy is hívjuk, a lényege a szeretet szétáramlása bennünk.

Aki agykontrollal foglalkozik, sokszor használja a gyógyítás különböző technikáit. Ezeknek a technikáknak a lényege, hogy a tudatunkat a beteg területre koncentráljuk és a tudat irányítása alatt kezdi el az egész szervezetünk a gyógyító munkát.

A testünket leginkább a tudatunk irányítja. Ez akkor is így történik, ha nem tudatosítjuk magunkban ezt a folyamatot.

Lehet gyógyítani drasztikusan, szinte erőszakosan, de lehet alázattal, a szeretet energiájával is. Mindkét esetben érhetünk el sikereket. A drasztikus módszer szinte kényszeríti a testünket a gyógyító munka végzésére. Ennek a módszernek azonban lehetnek "mellékhatásai", ami azt jelenti, hogy egyik betegség elmúlik, de jön helyette egy másik. Korábban már sokszor írtam arról, hogy a szervezetünk a betegségekkel üzen nekünk. Valamit meg kell változtatnunk az életünkben vagy valamit át kell értékelnünk. A gyógyuláshoz mindenképpen valami tudatos változásra van szükségünk.

Ha a gyógyítást alázattal végezzük, akkor legelőször nem a betegségünkre koncentrálunk, hanem a változtatásra. Tudjuk, hogy valamit nem jól csináltunk, és meg akarjuk hallgatni az üzenetet. Ehhez legjobb módszer a tanácsadóval való beszélgetés. A tanácsadó csak egy vizualizáció. Tudnunk kell, hogy amikor a tanácsadóval beszélgetünk, a saját magasabb énünk szól hozzánk. A magasabb énünk ismeri az alázatot, azaz tudja, hogy nem a világ ura az ember, hanem a világ egy ajándék az ember számára, amit meg kell becsülnünk. Amikor valóban őszintén beszélünk önmagunkkal, óhatatlanul is megérezzük a Lét nagyságát. Belénk árad a szeretet, amiről már sejtjük, hogy ez jóval több, mint amik mi vagyunk. Ezt a szeretetet sokszor megszemélyesítjük. Egy angyalt vagy akár Istent sejtjük az érzés mögé. Aki nem vallásos, az ugyanúgy átélheti ezt az érzést, az Univerzum szeretet-energiáját.

Amikor ez a szeretet-energia átjár, hagyd, hogy szétáradjon benned. Képzeld úgy, hogy egy szellemi Nap sugarai áradnak szét a világegyetem minden zugára. Ezek a sugarak mindig itt vannak, mindig beléd áramolhatnak, csak el kell fogadnod őket. Az elfogadás abból áll, hogy meg kell nyitni magad a szeretet-energia felé. Az elfogadáshoz ellazult, stresszmentes állapotban kell lenned. Ebben az állapotban minden negatív gondolatot vagy gyűlölet érzést át kell alakítani pozitívvá, szeretetté. Leírva talán ezt szinte lehetetlennek gondolhatod, de nem az. Próbáld ki!

A szellemi Nap sugarai gyógyítanak. Nevezhetjük a Lét gyógyító energiáinak, vagy Isten szeretetének. Bárhogy is hívjuk, a lényege a szeretet szétáramlása bennünk.

Amikor megérzed az áramlást, hagyd, hogy dolgozzon benned. Bízd magad erre az energiára. Dante majdnem 1000 évvel ezelőtt élt, tudjuk, hogy mélyen vallásos volt. Bármiről is szólt akkor a kereszténység, Dante már tudta, és le is írta, hogy amit (vagy akit) Istennek nevezünk, nem más, mint maga a Szeretet. Az Isteni Színjáték utolsó mondata így hangzik:

"Csüggedtem volna lankadt képzelettel, de folyton-gyors kerékként forgatott bennem vágyat és célt a Szeretet, mely mozgat Napot és minden csillagot"

Kategória: Cikkek | Hozzáadta: Evia
Megtekintések száma: 1730 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0 | Megosztás: Megosztás a Facebookon

Összes hozzászólás: 1
0   Spam
1 Veronika   (2013-03-03 10:25)
Köszönöm Evia! Alkalmazni fogom amit leírtál,nagyon nagy szükség van erre! Az isteni Szeretet állandó csak oda kell figyelni. Az idézet amit leírtál gyönyörű!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]


   Chat  


Üdvözöllek
Keresés
Chat szoba
Thomas Kinkade

Thomas Kinkade
Thomas Kinkade festményei
Álomszép poszterek

Evia mandalák


Csodálatos mandala poszterek papírra és vászonra

Kedvenc linkek

Kedvenc linkjeink megtekintése, linkek ajánlása és feltöltése

Idézeteink

Neked hoztam...

Közérdekű infó

Olyan, az oldalunktól független fontos információk, amelyekről érdemes tudnunk. (Csalások, átverések e-mail vírusok stb.)

Barátaink oldalai
Copyright Evia © 2018