Evia Üdvözöllek Vendég


A Világ, ahol élünk...

Művészeti és ezoterikus közösségi oldal
Főoldal · Regisztráció · Belépés · Fórum · Neked hoztam
Menü
Fotóalbum
Videók
Súgó

Képeinkből
Szavazás
Milyen az oldal?

1. Kitűnő
2.
3. Nem rossz
4. Rossz
5. Szörnyű
Összes válasz: 83
Új tagjaink
Statisztika


Tagjaink száma: 1520
Ma itt jártak:
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Videók » Tudós videók

Az élet értelme
2011-03-14, 17:30
Hogy helyre tudjuk tenni önmagunkat a világban.
"A félelem korlátokat szül. Az élet csodás, természetes kibontakozás. De csak akkor, ha elvágod a félelem kötelékeit..."
Éld meg a teremtő szabadságodat! Felelős vagy önmagadért és felelős vagy a világért!

Kategória: Tudós videók | Hozzáadta: Evia
Megtekintések száma: 861 | Hozzászólások: 3 | Helyezés: 0.0/0 | Megosztás: Megosztás a Facebookon

Összes hozzászólás: 3
0   Spam
3 Evia   (2011-03-15 15:03)
Story Waters sokszor eljátszik az "isten" szóval, én úgy gondolom, ezt felelőtlenül teszi. (Egyik könyvének a címe: ÉN VAGYOK TE, TE ISTEN VAGY) Nem mi vagyunk az Isten, és nyugodtan használhatta volna az Ember szót, mert embernek lenni csodálatos dolog. Az Ember szubjektív, Isten pedig objektív lény (vagy valóság, energia, személy... kinek-kinek hite szerint)

"Isten része vagyok. Egy levél a fán. Egyedi lényként életfeladatom saját magamat kialakítani, ezzel felelősséget vállalok a többi levél és az egész fa minőségéért. Minél inkább fejlesztem önmagamat, annál önzetlenebbé válok és ismerhetem meg a fa többi levelét, a törzsét és a gyökerét. Így kerülhetek közelebb hozzá és élhetem meg az egységet vele, a fával... De a fa nem én vagyok..."

A videóban, amit felraktam, nincsenek túlzások, de lehet, hogy a tűzzel játszom. Mindenki válassza ki belőle azt, amit igaznak érez.


0   Spam
2 Evia   (2011-03-15 09:18)
Örülök, hogy megtaláltam a szövegét az interneten. Első gondolatom az volt, hogy begépelem mondatonként a videóból, de szerencsére nem kellett.
Nekem is erőt és "szárnyakat" adott. És nagyon jó, hogy nem tért át a videó az anyagi jólétre és nem csúszott át a fizikaiba. smile

0   Spam
1 Evia   (2011-03-14 20:03)
A videó magyar szövege:

Az élet értelme 700 szóban.

Az alapkérdés az: Mi lenne, ha kapnék egy darab papírt? Mit írnék rá, mit üzennék egy jövőbeni inkarnációmnak?

Amikor a fátylon keresztül ebbe a fizikai valóságba lépünk... elfelejtjük az isteni létet, de még emlékezünk a lehetőségére.

Bámulatos vagy. Saját magad teremtménye. Te vagy a teremtő. Egy választás eredménye, mely által megtapasztalod - megéled a létezést.

Abban, amivé válhatsz csak ön-hited és képzelő erőd az egyetlen korlát. Ebbe a valóságba leszületni azt jelenti, hogy egy közös álomvilágba lépsz, ahol megkapod szabad akaratodat s megteremted saját valóságodat. Ezáltal válsz teremtővé. Ebben az illúzióban úgy hisszük, egy különálló, objektív világot látunk…

Ahol megtapasztaljuk önmagunkat és másokat. E nyilvánvaló különbségen túl mindannyian egymáshoz tartozunk: Egyek vagyunk. A valóság a létezésed tükre.

Te vagy maga a teremtés, amint önmagát vizsgálja egy tér-idő tükörben. Választásod szerinti hited a létrehozott valóság alapja. Megváltoztathatod ezt a realitást, ha máshogy hiszel benne és önmagadban. Amilyen szemmel nézel, olyanná válik az, amit látsz. Ezt a kvantumfizika már bizonyította. Az érzékelés nem passzív, hanem teremtő folyamat. Az általad választott érzékelés, hatással van önképedre és teljes valóságodra is. Ha ráébredsz teremtő képességedre, valóságérzékelésed közvetlenebbé válik. Ezáltal belépsz a tudatos teremtés világába. Ahol vágyaid hamar megvalósulnak.

A Tudatos teremtés kulcsa az, hogy engedd a változást megtörténni.... az ismeretlent életre kelni az ismeretben.

A Beengedés elfogadáson alapul. Valóságod megváltoztatásához előbb el kell azt fogadnod.
Amíg elutasítod azt, amit nem szeretsz valóságodban, megtagadod teremtő erődet, s úgy érzed, helyben jársz.
Ha el akarod fogadni, hogy a valóságot te választod, szabadulj meg az élettel kapcsolatos hiedelmeidtől, és inkább szeresd úgy, ahogy van. Ehhez vállalnod kell a felelősséget valóságod minden eleméért.

Szeretned kell választásodat, szeretned kell önmagadat. Saját választásod eredménye vagy. Szabadulj meg a félelemtől. Ez a félelem az ismeretlentől, a határok nélküli létezéstől. A félelem korlátokat szül. Az élet csodás, természetes kibontakozás, de csak akkor, ha elvágod a félelem kötelékeit, ha szembe nézel a félelmeiddel, sebezhetővé válsz, eldobod páncélzatodat, amivel eddig védted magad. Minden páncél a veszélybe gyökerező hit megtestesülése, és pont azt a veszélyt hozza el, amitől meg akarod védeni magad. Miközben barikádok mögé húzódsz, nem érezheted magad biztonságban. Mindaz, ami béklyóba köt az életedben, a félelmeid megtestesülése. A Szabadság abban rejlik, hogy felismered: Önmagad vagy az ellened ható erő. Nálad van a kulcs minden változáshoz, ha már nem ítélkezel, nincs kötelék, nem kell többé küzdened, és eljön az örömteli, erőfeszítések nélküli, teremtő létezés ideje. Megismered teremtő létedet és az illúzió lényegét.
Ez természetes folyamat, csak annyi kell, hogy félelem nélkül légy önmagad. Tehát nyisd meg és kövesd a szíved.

A te szabadságod: Higgy abba, amit a szíved hinni akar. Így élhetsz a Most - ban.
Rádöbbensz: Minden létezés egyenlő. Már nem ítélkezel önmagad és a világ fölött. A mindig változó a lét születésének, az életnek a visszatükröződése. Ebben az állapotban nincs egy - igazság - Nincs szükség válaszra, mivel nincs kérdés. Csak létezz. Léted határtalan; Te magad végtelen vagy. Az élet öröme abból fakad, hogy teljesen szabadjára engeded létezésedet. A Szívedben rejlik egy álom. Az élet értelme megélni ezt az álmot. Ez csak akkor sikerülhet, ha elhiszed: Képes vagy rá. Hogy az álmodban. Szabadon lehetsz, ami csak lenni szeretnél.

A Teremtés megtestesülése vagy. Minden kérdésedre benned van a válasz, mivel te vagy a teremtő, de az is, aki érzékeli a teremtett valóságot. Hagyd, hogy a léted, határok, kötelékek nélkül kibontakozzon, így megtapasztalod a végtelen szeretetet és szabadságot, ami te magad vagy.

(Story Waters Videó szöveg)


Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]


   Chat  


Üdvözöllek
Keresés
Chat szoba
Thomas Kinkade

Thomas Kinkade
Thomas Kinkade festményei
Álomszép poszterek

Evia mandalák


Csodálatos mandala poszterek papírra és vászonra

Kedvenc linkek

Kedvenc linkjeink megtekintése, linkek ajánlása és feltöltése

Idézeteink

Neked hoztam...

Közérdekű infó

Olyan, az oldalunktól független fontos információk, amelyekről érdemes tudnunk. (Csalások, átverések e-mail vírusok stb.)

Barátaink oldalai
Copyright Evia © 2018